S24 serisinin bütün özellikleri sızdırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Forum Clerk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 874
Titanyum sadece pazarlama stratejisi bence.
Adam gibi yapsalar gayet işlevsel olacak aslında. Gidip sadece kaplama şeklinde yapıyorlar. Komple iskelet, arka kapak, çerçeve vs. titanyum olsa belirgin şekilde daha hafif olur telefonlar. Ama yok, illa gidip "bak titanyum koyduk" diyecek kadar cüzi miktarda koyup göz boyayacaklar, agam öyle istiyor...

Tasarımlar gayet hoş duruyor, bakalım 17'si yaklaşıyor en merak ettiğim şey Exynos 2400. Sanirım çoğumuzun merak ettiği gibi.

Titanyum sadece pazarlama stratejisi bence.
15 Pro serisinde titanyum kullanıldı, Xiaomi 14'de de. Şimdi S24 Ultra'ya koymasaydı büyük ihtimalle eleştirilirdi ama bence titanyum olması çok büyük bir artı değil, dediğiniz gibi.

Öyle de fiyat çok yükselebilir. Bence alüminyum güzel iş yapıyor elbette daha sağlam bir materyal olsa daha iyi olacak. Şu an camlara yoğunlaşsalar iyi olur. Yani eskiye göre daha dayanıklı ama çizilmeye de daha müsait.
Neyse durun hocam daha telefon çıkacak sonra fikrin Apple'dan çalındığı söylenecek ancak o zaman bunu konuşabiliriz.

Safir kullanmak da ekstra maliyet ekler. Ve şöyle bir şey de var, telefon ekranı istediği kadar çizilmeye dayanıklı malzemeden yapılsın, telefonların hasar görme ihtimali her zaman fazla, yani o ekran her türlü kırılacağı veya çizileceği varsa çiziliyor Bence glass güzel idare ediyor. Sadece kameraya saf safir koyarlarsa güzel olabilir.

Orası öyle ama cama bir kaplama daha yapılabilir en azından. Apple'ın Ceramic Shield'ı ne kadar etkili bilmiyorum. Kameraya safir hala neden yok anlamış değilim. Bu işin sonu yok gibi hocam.

Evet katılıyorum ayrıca 2400'ün nasıl olduğunu bilmiyoruz. 25W gibi gözüküyor çünkü şarj süresi aynı gibi.
Düz modele koysalar 65W baksak keyfimize, Plus ve Ultra'ya 120W koyarlar tam olur.
Zoom olayında daha aktif olacak gibi.
Kamera arayan adamın lens ve kamerası vardır, telefona kalmaz. Pazarlama stratejisi.
Onu bilmiyorum ama kaç seridir RT diyip duruyorlar. Samsung'un kendi oyun servisi üzerinde çalıştığını da söylüyorlar.
GOS rezil hizmet, güç tasarrufu modunu açmadan oyun oynatmıyor.
RT desteği olsa ne olur mobilde iyi oyun olmadıktan sonra.

İfadeler: 442
Cobalt Violet çok tatlı duruyor.

2600 nit, daha büyük vapor chamber gibi detaylar da güzel detaylar. Ama Plus modelinde niye QHD+ ekran var onu anlayamadım. Daha doğrusu, neden düzde yok? Düz modele de koysaydınız keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…