S24 Ultra'da kumlanma sorunu var diyorlar ama aşırı premium duruyor. Ondan dolayı gönlüm ondan yana. iPhone'da base model kullanmaktan sıkıldım, dedim S24 Ultra'ya geçeyim. Fikriniz nedir?
S24 Ultra'da kumlanma sorunu var diyorlar ama aşırı premium duruyor. Ondan dolayı gönlüm ondan yana. iPhone'da base model kullanmaktan sıkıldım, dedim S24 Ultra'ya geçeyim. Fikriniz nedir?
Kumlanma sorunu yaşasan bile TR garantili cihaz alırsan değişim, iade hakkın var(YD filan düşünüyorsan filan girme bence bu topa). Fabrika çıkışı olarak bu sorunu yaşaman çok yüksek zaten.
Çözmüşlerdir diye düşünüyorum. Her parti üretilen ürünler birbirinden farklı olabiliyor. S7'lerde de ilk çıktığında ekran sorunları vardı, Temmuz sonrası üretilenler düzeltilmişti mesela. Muhtemelen kumlanma sorunu yaşamazsınız. Yaşarsanız da garantisi ben değilim.
S25 yerine 24 Ultra daha güzel olabilir. Biraz da zevkinize kalmış.
Direkt iPhone base modellerinden sıkıldım demiş. Samsung base modelleri de öyle pek üst düzey değil. 120 Hz tek başına yeterli gelmiyor bana ama tabii konu sahibi bilir.
Direkt iPhone base modellerinden sıkıldım demiş. Samsung base modelleri de öyle pek üst düzey değil. 120 Hz tek başına yeterli gelmiyor bana ama tabii konu sahibi bilir.