S24 Ultra vs S25

Makaleler
3
Yer
Mersin
S24 Ultra'da kumlanma sorunu var diyorlar ama aşırı premium duruyor. Ondan dolayı gönlüm ondan yana. iPhone'da base model kullanmaktan sıkıldım, dedim S24 Ultra'ya geçeyim. Fikriniz nedir?

S24 Ultra daha büyük ekran, premium kasa ve görünüş, kamera için istiyorsanız alınır. Onun dısında S25 veya S25+

S24 Ultra'da kumlanma sorunu var diyorlar ama aşırı premium duruyor. Ondan dolayı gönlüm ondan yana. iPhone'da base model kullanmaktan sıkıldım, dedim S24 Ultra'ya geçeyim. Fikriniz nedir?
S24 Ultra bence. S25 alınacaksa S25+ alınmalı. Ne gibi kullanım olucak?

Kumlanma sorunu yaşasan bile TR garantili cihaz alırsan değişim, iade hakkın var(YD filan düşünüyorsan filan girme bence bu topa). Fabrika çıkışı olarak bu sorunu yaşaman çok yüksek zaten.

Çözmüşlerdir diye düşünüyorum. Her parti üretilen ürünler birbirinden farklı olabiliyor. S7'lerde de ilk çıktığında ekran sorunları vardı, Temmuz sonrası üretilenler düzeltilmişti mesela. Muhtemelen kumlanma sorunu yaşamazsınız. Yaşarsanız da garantisi ben değilim. :D

S25 yerine 24 Ultra daha güzel olabilir. Biraz da zevkinize kalmış.

Düz Apple ile düz Samsung modeller arasında fark var. Belki adam 60 Hz cihaz kullanmak istemiyordur? Ayrıca herkes büyük ve ağır bir cihaz kullanamaz.

Direkt iPhone base modellerinden sıkıldım demiş. Samsung base modelleri de öyle pek üst düzey değil. 120 Hz tek başına yeterli gelmiyor bana ama tabii konu sahibi bilir.

Direkt iPhone base modellerinden sıkıldım demiş. Samsung base modelleri de öyle pek üst düzey değil. 120 Hz tek başına yeterli gelmiyor bana ama tabii konu sahibi bilir.
Ne anlamda değil? Ana kameralarının günümüzdekilere göre biraz küçük olması dışında S25'in premium bir cihazdan ne eksiği var?

Ayrıca onda da Samsung ve Apple en baba modele bile hala 1/1.3 sensör koyuyor.

Geri
Yukarı Alt