Yok hiç de tuhaf değil base iPhone'lar her zaman geride kalıyor segmentinde.Düz Apple kullanmak istemiyorum deyip düz S25 istemek biraz tuhaf. Ultra modelini almanı öneririm.
Yok hiç de tuhaf değil base iPhone'lar her zaman geride kalıyor segmentinde.Düz Apple kullanmak istemiyorum deyip düz S25 istemek biraz tuhaf. Ultra modelini almanı öneririm.
Ne anlamda değil? Ana kameralarının günümüzdekilere göre biraz küçük olması dışında S25'in premium bir cihazdan ne eksiği var?
Yok hiç de tuhaf değil base iPhone'lar her zaman geride kalıyor segmentinde.
Yo yıllardır telefotosuyla, Ultra ile aynı SoC'a sahip olmasıyla, paneliyle tercih edilebilir hâlde base Samsung'lar. S23 ve S25 on numara iki cihaz mesela fiyatı dengeli olduğu sürece.Direkt iPhone base modellerinden sıkıldım demiş. Samsung base modelleri de öyle pek üst düzey değil. 120 Hz tek başına yeterli gelmiyor bana ama tabii konu sahibi bilir.
Kamera için evet, tartışılır olmakla birlikte olan kameralarda 16'yı daha iyi bulabilirsiniz. Bunda sorun yok ama 16'da telefoto yok. Bence bu büyük bir eksik. Zaten 16 kamera anlamında birçok üst segment cihazla rahatlıkla yarışabilir.Düz S25le düz 16'nın ahım şahım farkının oldugunu düşünmüyorum özellikle kamerada 16 daha iyi bence.
Direkt iPhone base modellerinden sıkıldım demiş. Samsung base modelleri de öyle pek üst düzey değil. 120 Hz tek başına yeterli gelmiyor bana ama tabii konu sahibi bilir.
Samsung uzun yıllardır aynı sensörü kullanıyor. Buna biraz önem verse zaten bayağı ön plana çıkar ama önem vermiyor aksine Apple'ı taklit ediyor bana göre. Bugün yazılım konusunda sorun yaşamasa Xiaomi bile geçer Samsung'u. Düz mi 15 mesela S25'ten daha iyi. @ubadu
S24 Ultra bence. S25 alınacaksa S25+ alınmalı. Ne gibi kullanım olacak?
Çünkü düz 16'ya bütçem yetmiyor ve yetecek olsa bile yapay zeka özellikleri kötü. Yeni iOS güncellemesi de çok kötü. Bu nedenle S25, 15'ten daha iyi olduğuna göre, teknolojisi eskimiş 16e de mantıklı olmayacağına göre hangisi daha mantıklı? 15 mi, 16e mi? Anladın mı şimdi?Düz Apple kullanmak istemiyorum deyip düz S25 istemek biraz tuhaf. Ultra modelini almanı öneririm.
Kumlanma sorunu yaşasan bile TR garantili cihaz alırsan değişim, iade hakkın var(yurt dışı filan düşünüyorsan filan girme bence bu topa). Fabrika çıkışı olarak bu sorunu yaşaman çok yüksek zaten.
Düz Apple ile düz Samsung modeller arasında fark var. Belki adam 60 Hz cihaz kullanmak istemiyordur? Ayrıca herkes büyük ve ağır bir cihaz kullanamaz.
Yurt dışı S24 Ultra kullanıyor arkadaşım, sormak istediğin bir soru varsa iletirim.