Kamera çok önemli ve video performansı da iyi olmalı. Sizce konu videoya gelince neden hep iPhone diyorlar? S24 Ultra, bir iPhone 15'in çektiği videoyu çekemez mi?

Her türlü S24 Ultra bu konuda. iPhone demelerinin sebebi, Instagram gibi uygulamalarda daha iyi optimize sunması. Ama S24 Ultra asla sosyal medya çekimlerinde üzmez merak etmeyin. iPhone 15'ten daha iyi çeker ve Instagram'da daha iyi görünür (bence)

silindi

Arkadaşlar, bugün S25 ve S24 Ultra'yı mağazada denedim ve ön kamera olarak S25 bayağı iyi geldi S24 Ultra'ya göre. Fikriniz nedir? Ama arka kamera olarak fark göremedim. Telefonu en az 5 sene kullanmayı planladığım için çok kararsız kaldım. Bu arada Magic 7 Pro'yu denedim ama kamera olarak S24 Ultra ve S25 daha iyi geldi.

Arkadaşlar, bugün S25 ve S24 Ultra'yı mağazada denedim ve ön kamera olarak S25 bayağı iyi geldi S24 Ultra'ya göre. Fikriniz nedir? Ama arka kamera olarak fark göremedim. Telefonu en az 5 sene kullanmayı planladığım için çok kararsız kaldım. Bu arada Magic 7 Pro'yu denedim ama kamera olarak S24 Ultra ve S25 daha iyi geldi.
Ben kompakt cihaz sevdigimden S25 alirdim. S24 Ultra, teoride daha iyi kameraya sahip fakat gunluk hayatta zoom ve gece cekimi disinda fark hissedilmeyecek kadar az olacaktir.

silindi

Arkadaşlar, bugün S25 ve S24 Ultra'yı mağazada denedim ve ön kamera olarak S25 bayağı iyi geldi S24 Ultra'ya göre. Fikriniz nedir? Ama arka kamera olarak fark göremedim. Telefonu en az 5 sene kullanmayı planladığım için çok kararsız kaldım. Bu arada magic 7 Pro'yu denedim ama kamera olarak S24 Ultra ve S25 daha iyi geldi.

Üçü seni 7 yıl götürür. Hangisi hoşuna gittiyse onu al. Ben olsam çok büyük ve hantal telefon istemiyorsam S25 alırdım. Ya da biraz büyük olsun diyorsan S25+ al. Ya da şu anda Samsung kullanıyorsan ve başka marka deneyimlemek istiyorsan magic 7 Pro alabilirsin. Sana kalmış.

Ben kompakt cihaz sevdigimden S25 alirdim. S24 Ultra, teoride daha iyi kameraya sahip fakat gunluk hayatta zoom ve gece cekimi disinda fark hissedilmeyecek kadar az olacaktir.
Gece çekimini çok severim, çok da kullanırım. Sadece ön kamera olarak S25 daha gerçekçi geldi. Magic 7 Pro'ya ne diyorsun bu arada? Telefonu tutarken elimdeki parmaklar kameraya geliyor ve rahatsız ediyor; bu yanını beğenmedim. Biliyorum, konuyu uzattım ama bir şey seçerken çok takıntılıyımdır.

Üçü seni 7 yıl götürür. Hangisi hoşuna gittiyse onu al. Ben olsam çok büyük ve hantal telefon istemiyorsam S25 alırdım. Ya da biraz büyük olsun diyorsan S25+ al. Ya da şu anda Samsung kullanıyorsan ve başka marka deneyimlemek istiyorsan magic 7 Pro alabilirsin. Sana kalmış.
Biraz elime aldım S24 Ultra'yı, gayet güzeldi. Büyüklük sorununu aştım. Sadece kamera ve tasarımdan dolayı sanırım S24 Ultra alacağım. iPhone 11 gibi bir cihazdan geçince devrim yaşayacağım galiba.

Biraz elime aldım S24 Ultra'yı, gayet güzeldi. Büyüklük sorununu aştım. Sadece kamera ve tasarımdan dolayı sanırım S24 Ultra alacağım. iPhone 11 gibi bir cihazdan geçince devrim yaşayacağım galiba.

O zaman hayırlı olsun. iPhone 11'den devrim değil, evrim geçirirsin.

Gece çekimini çok severim, çok da kullanırım. Sadece ön kamera olarak S25 daha gerçekçi geldi. Magic 7 Pro'ya ne diyorsun bu arada? Telefonu tutarken elimdeki parmaklar kameraya geliyor ve rahatsız ediyor; bu yanını beğenmedim. Biliyorum, konuyu uzattım ama bir şey seçerken çok takıntılıyımdır.
Gece cekiminde Ultra/Pro modellere yonelmen lazim. Benim S23 gece cekiminde S23 Ultra ile kiyaslandiginda bayagi farkli gozukuyor benim aleyhime. Magic7 Pro'yu sirf Honor rezil bir firma oldugu icin onermiyorum. Rezil olma sebebi ise Avrupa'ya 6 yil guncelleme verip, Turkiye'ye ve Avrupa'nin geri kalanina 3 yil guncelleme vermesi. Bu Honor 400 serisinde gecerli. O yuzden sogudum markadan. Zaten yazilim guncellemelerinide gec veriyorlar. Aynisini Samsung'da yapiyor. Bu arada kamera olarak iPhone 16 ve Xiaomi 15, S25'den iyi fotograf cekiyor. Fakat S25 iPhone 16'dan neredeyse 20 bin TL daha ucuz. Ayrica Xiaomi 15 ile aralarinda 10 bin TL fark var. S25 su an f/p. Bence senin icin en uygunu S24 Ultra olur. Honor'u yaptigi irkcilik sebebiyle kiniyorum. Onermiyorum. Turkleri alt irk olarak goremez Cinli bozuntulari.

Magic7 Pro'yu sirf Honor rezil bir firma oldugu icin onermiyorum. Rezil olma sebebi ise Avrupa'ya 6 yil guncelleme verip, Türkiye'ye ve Avrupa'nin geri kalanina 3 yil guncelleme vermesi. Bu Honor 400 serisinde gecerli. O yuzden sogudum markadan. Zaten yazilim guncellemelerini de gec veriyorlar. Honor'u yaptigi irkcilik sebebiyle kiniyorum. Onermiyorum. Türkleri alt irk olarak goremez cinli bozuntulari.

Bunu bilmiyordum. Teşekkürler hocam.