Xiety2K

Başarılı
Düz S25 alacaktım fakat 512 GB modeli olmadığı için mecbur vazgeçtim, şu anda S25+ ile S25 Ultra arasında kaldım.
S25+ köşesiz ve bir tık daha küçük olduğu için bir tık ağır basıyor ve kaleme ihtiyacım olmadığından S25+ tarafındayım ama o kadar para vereceksem Ultra alayım bari diye de düşünüyorum, sizin fikirleriniz nelerdir?
Yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düz S25 alacaktım fakat 512 GB modeli olmadığı için mecbur vazgeçtim, şu anda S25+ ile S25 Ultra arasında kaldım.
S25+ köşesiz ve bir tık daha küçük olduğu için bir tık ağır basıyor ve kaleme ihtiyacım olmadığından S25+ tarafındayım ama o kadar para vereceksem Ultra alayım bari diye de düşünüyorum, sizin fikirleriniz nelerdir?
Yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Her şekilde Ultra.

Ultraya o parayi veren icin 20k'nin lafi olacagini sanmiyorum.
20k lafı olmayacak bir para değil. Ayrıca 16 Pro kesinlikle daha iyi telefon da olay ona çıkıp çıkmamakmış gibi yazmanın anlamı da yok, 20k fark olmasa da S25 Ultra alınabilir. iPhone'un fiyatı zaten kazık.

Ultraya çıkabiliyorken çıkın. Bu ikileme düştüyseniz zaten almanız gereken model Ultra. Yeni tasarım da çok hoş bence.

Bazı arkadaşlar gibi, Ultra'yı biraz kazık buluyorum. Bence işlemcisi sizin için önemli değilse daha ucuz olabilecek olan S24+'a da yönlenebilir. Epey'deki verileri kıyaslayınca ayıptır söylemesi çok fazla gözle görülür, aradaki farka değer bir şey bulamıyorum. S25 ailesinin çıktığı gün hayal kırıklığına uğramıştım.

Her şey bir yana, S25 Ultra bir amiral gemisi olduğunu göz önünde bulunduralım. Depolamaya önem verdiğinizin farkındayım fakat 512 GB'lık ne saklayabileceğinizi çok fazla anlayamadım. Ben sizin yerinizde olsam, 256 GB'lık S25+ modelini tercih ederdim. Telefonlarda bence, 512 GB / 1TB depolaması çok geniş ve gereksiz. Ama çok fazla dosya saklayayım vesaire diyorsanız, SD kartlar ile takviye yapabilir, veya S25 Ultra'yı tercih edebilirsiniz.

Onun dışında bence, kamera, işlemci ve batarya gibi konularda malumunuz S25 Ultra çok iyi. S25+'a kıyasla tasarımları dışı çok iyi.

Sizin yerinizde olsam, hem paramdan tasarruf olsun, hem de o güzel tasarıma geri dönmek amacıyla S24+'ın 256 GB modelini, onun dışında ise illa S25+ / Ultra serisinden seçecek olsaydım S25'i seçerdim.
Aramızda kalsın, isterseniz S24 Ultra'ya da göz atın. Tabii tasarımı sizin için sorun çıkarmazsa.

Yazımda eğer hata varsa, affola. İyi sosyaller dilerim.