S25+ mı tercih edilmeli yoksa S25 Ultra mı?

@Kadiriniz, CPU demişsiniz de CPU gücünü önemli bulan biri neden iPhone yerine Android alsın.

Günlük kullanımda S24 serisine bile bakılınabilir ama illa bu iki modeli düşünüyorsanız S25+ derim aralarında öyle devasa farklar bulunmuyor.

@Alperen Arslan

Argo, hakaret ve küfrü kabul etmemekle beraber; bir de çoğu laptop konusunda bütçe fark etmeksizin ezbere MacBook yazanlar var. Neden insan beyni bu kadar sığ bir şekle bürünür de detaylı ve mantıklı düşünemez anlamak zor...

S25+ daha alınır geliyor, Ultra'daki fazlalıklar aradaki fiyat farkına göre gerekli mi tartışılır. S25+ veya S24 Ultra alınabilir. S25 Ultra, serinin devamı olsun diye çıkmış gibi bir nevi.

Ultra'ya o parayi veren icin 20k'nin lafi olacagini sanmiyorum.
Değil mi 95 bin 16 Pro'ya veren 110 bin Pro Max'e verir. 110 bin iphone 16 pro maxe vereceğine koysana bi 3-5 milyon git kendine yeni bir ev al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil mi 95 bin 16 Pro'ya veren 110 bin Pro Max'e verir. 110 bin iphone 16 pro maxe vereceğine koysana bi 3-5 milyon git kendine yeni bir ev al.
Yok hocam böyle yorumlar yapmayın (!). Eğer bu forumda böyle eleştiriler yaparsanız ağzınızın ortasına bir uyarı yersiniz. İtiraz ederseniz de yok bu mizah konusu değil diye cevap alırsınız.

@Kadiriniz, CPU demişsiniz de CPU gücünü önemli bulan biri neden iPhone yerine Android alsın.
Android tercih ettiğiniz vs. düşündüm. Apple değerlendirmesinde bulunmadım. Ayrıca gereksiz pahalı buluyorum bu cihazlara kıyasla, tabi cihazdan cihaza değişir. Apple önermeyi doğru bulmadım, hata yaptıysam affola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…