Samsung Galaxy S27 beklenmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Veira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 241
  • Etiketler Etiketler
    s27

Veira 95

Üstün
Önümüzdeki aylar içinde elimdeki A34'ten kurtulmayı planlıyorum. S26 alacağım muhtemelen. Kompakt cihaz arayışındayım. İnternette de S27 serisinin 2027 başında pazarlanmaya başlayacağını okudum. S27 serisi sizce kayda değer farklılıklar sunacak mı? S26'nın fiyatı S27 çıkınca iner mi?

S25 ile S26 arasında değen bir fark gördünüz mü?

Hayır fakat konudaki tek sorum bu değildi.
Kendi sorunuzun cevabını vermiş oldunuz aslında, 1 sene de nasıl bir inavasyon görebilirsiniz ki? S27'nin çıkışı tabii ki S26 fiyatlarını az da olsa düşürecektir ama Türkiye gibi yüksek enflasyonlu bir ülkede yaşadığınızı düşünürsek, fiyat avantajından daha çok daha az zamlanmış halinde alacaksanız demek daha doğru olur.

1 sene de nasıl bir inavasyon görebilirsiniz ki?
Bence o belli olmayan bir şey. Samsung en az 3-4 yıldır ekstra bir şey sunmadı ama bu daha fazla sunmayacağı anlamına gelmiyor.

S27'yi hiç düşünemiyorum bile. Yüksek ihtimalle iPhone 18 ile benzer fiyatta olup sonra çakılacak fiyatı. S26'yı hafifte olsa etkilese yeter.

Sunmayacağı anlamına gelmiyor ama istatistik diye bir şey maalesef, telefonda en yüksek pazar payına sahip Apple'dan ekstra bir inovasyon hareketi maalesef ki gelmiyor. Samsung ne ile yarışacak ki? Zaten önemli bir değişiklik olsa, sızıntılardan duyardınız.

S27 ve S27+'un ana sensörler güncellenecek (belki en büyük fark)

Exynos 2700 gelecek (2nm gaa+ tabanlı)

S27 Pro ve S27 Ultra daha farklı telefonlar olacak.

Bataryalar büyüyecek (si-C geçişi)

Başka büyük fark yok.

Üstüne ilk 6 ay fahiş fiyatla gelecek sonra oturacak

S25 Avrupa ile S24 Avrupa arasinda dehset bir fark var malesef. Cift seriler son nesillerde Exynos oluyor Avrupa'da. S26 berbatti S25'e gore fakat S25, S24'e gore cok daha iyiydi.

S27'nin çıkışı + 6 ay daha bekleyebilir miyim sanmıyorum. S26 benim gibi günlük bir kullanıcı için yeterli gelecektir fakat S27'nin toparlanmış fiyatının bile 70 binden aşağı olacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…