Sabah ne yiyeyim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serbest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 639
Tam ekmegi al. Icini ac. Salcayi sur. Tost makinesinde cok az sure sucuklari pisir. En fazla otuz saniye. Onlari da ekmegin icine diz. Uzerine kasarlari yerlestir. Sonra onerim bir ama istrege bagli olarak yumurta yap. Onu da hazirladigin ekmegin arasina koy pistikten sonra. Sonra ekmegin agzini yapat ve tost makinesinde yaglayarak iyice bas. Yaniuna da guzel bir cay demle. Portakal suyu veya limonata da iyi gider. Afiyet olsun.

Taze biberleri dogra. Maydanoz ve dere otu gibi yesillikleri yika. Nane yika. Dort tane yumurtayi tereyag erittigin tavaya kir. Pismeye yakin dogradigin biberleri icine at. Unutma kucuk kucuk olacak biberler. Aci olmamasi daha iyi olur. Neredeyse pistiginde ise yesillikleri serp uzerine. En son da kekik ve pul biber gibi baharatlar at azicik. Yanina da domates ve salatalik dogra. Yine guzel bir cay demle. Hem besleyici hem de kolay ve mukemmel bir kahvalti. Istege bagli yumurtayi kirmadan once tavaya sucuk eklenebilir.

Arkadaşlar tadım yaptım. Yumurtanın beyazı lokum gibiydi kıvamı değişikti. Sarısı güzeldi. Neyse 10 üzerinden 7 veririm ben buna bugün. Yarın yaptığımı da atarım.

Peynir ekmek falan ye ama ne yersen ye mutlaka çay iç! Çay vazgeçilmezimizdir!

Arkadaşlar tadım yaptım. Yumurtanın beyazı lokum gibiydi kıvamı değişikti. Sarısı güzeldi. Neyse 10 üzerinden 7 veririm ben buna bugün. Yarın yaptığımı da atarım.
Afiyet olsun kardeşim <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…