Saç derisinin dökülmesi nasıl önlenebilir?

Buna bu kadar para vereceğine bence Vichy Dercos Anti-Dandruff almalı. Hem kepeğin gitmesi için birebir bileşenleri içeriyor, hem de kaşıntıyı gideriyor.

Buna bu kadar para vereceğine bence Vichy Dercos Anti-Dandruff almalı. Hem kepeğin gitmesi için birebir bileşenleri içeriyor, hem de kaşıntıyı gideriyor.
Kardeşim sana bu ürüne para ver diyen yok kullanım deneyimi olan ürünü öner ki konu sahibi yararlansın aradan seçip alsın ürünü, ayrıca senin bahsettiğin şapuanın 500 ML olanı 1800 TL hesaplı bir yanı yok

3 4 günlük süreçte gayet normal. Kepek sorunun varsa Haldır şaldır veya Clear kullan. İkisinden biri iyi gelecektir. Daha ileri düzey sorunun varsa doktora gidersin.

Hesaplı diye bir şey yazmadım, bu kadar para verme kapasitesi varsa diye öneri de bulundum kardeşim. Geçen hafta kaşıntı ve kepeklenme için cildiye doktoruna gittim ve bana bu şampuanı kullanmamı söyledi. İçerisinde Selenyum Disülfit bulundurmalı. Şu anda da kullanıyorum, kullanmadığım veya deneyimlemediğim ürünü önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…