Ömer_Yeter
Yetkin
Duş aldıktan sonraki 3-4 gün sonrası bu sorun kendini gösteriyor. Önerdiğiniz bir şampuan vs. var mı?
Buna bu kadar para vereceğine bence Vichy Dercos Anti-Dandruff almalı. Hem kepeğin gitmesi için birebir bileşenleri içeriyor, hem de kaşıntıyı gideriyor.Duş aldıktan iki sonra zaten saçlar yağlanmaya ve kepeklenmeye başlar, dört günden dört güne duş alıyorsan ikinci gün saçlarını extra yıkaman gerekli. Şampuan olarak kepek ve benzeri küçük egzama için sebamed kullanbilirsin.
Kardeşim sana bu ürüne para ver diyen yok kullanım deneyimi olan ürünü öner ki konu sahibi yararlansın aradan seçip alsın ürünü, ayrıca senin bahsettiğin şapuanın 500 ML olanı 1800 TL hesaplı bir yanı yokBuna bu kadar para vereceğine bence Vichy Dercos Anti-Dandruff almalı. Hem kepeğin gitmesi için birebir bileşenleri içeriyor, hem de kaşıntıyı gideriyor.
Hesaplı diye bir şey yazmadım, bu kadar para verme kapasitesi varsa diye öneri de bulundum kardeşim. Geçen hafta kaşıntı ve kepeklenme için cildiye doktoruna gittim ve bana bu şampuanı kullanmamı söyledi. İçerisinde Selenyum Disülfit bulundurmalı. Şu anda da kullanıyorum, kullanmadığım veya deneyimlemediğim ürünü önermem.Kardeşim sana bu ürüne para ver diyen yok kullanım deneyimi olan ürünü öner ki konu sahibi yararlansın aradan seçip alsın ürünü, ayrıca senin bahsettiğin şapuanın 500 ML olanı 1800 TL hesaplı bir yanı yok![]()
dostum bunu al diğerlerini denedim bir süre sonra işlevsiz oluyorlar
bu hariç çoğu üründen düzenli verim alamadım.
Önermem. Uzun kullanımda saçları elinize alabilirsiniz.