Makaleler
1
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce bu nasıldır? Kullandığınız ve beğendiğiniz var mı?

Hocam onu kullansanız bile saçınız dökülecektir. Saçınız eğer yağlıysa dökülmesi normaldir zaten. Sizlere önerim 2 kere evinizde ki şampuanla birlikte duş alın. 2 kere elinize döküp saçınızı yıkayın. Benimde dökülüyor.

Şahsen kullanmıyorum bu tür ürünler. Saçımı her gün yıkarım, 2 veya 3 günde bir sabunlarım. Hiç bir zaman yağlanma ve dökülme sorunu ile karşılaşmadım bu düzene geçince.

Saçım yıkarken bile dökülmüyor, parlak ve gür duruyor.

Ha ayrıca eğer genetikte kellik varsa ağzınla kuş tutsan engel olamazsın.

Erkek tipi kellik var ben de ne yaparsam yapayım geçmiyor yaş 27 ve saçım ortası bayağı açıldı. Bu sebeple hem yaşından büyük duruyor insan hem de senin yaşıtların bile sana abi gözüyle bakıyor hoş bir durum olmadığını belirtmem gerek tek çare ektirmek olabilir.

Bu tip ürünler saçın çok güçsüz olup koparak dökülmesini engelleme vaadi verir. Hormonel dökülme çeşidi olan dihidrotestosteron sebepli saç dökülmesi (kellik) için krem falan işe yaramaz. Saça sürülüp hormon işleyişini değiştiren bir ürün görmedim daha. @Hans

Ben 15~ yaşımdan beri Bioxcin kullanıyorum. İlk başlarda bir hafta içinde direkt durdurmuştu. Yıllar geçtikçe etkisi bayağı azaldı ya da benim saçım çok daha fazla dökülmeye başladı. Ben dökülme sorunu olan herkese şahsen öneriyorum. Herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir tabi birden 3 kutu almayın.

Hocam onu kullansanız bile saçınız dökülecektir. Saçınız eğer yağlıysa dökülmesi normaldir zaten. Sizlere önerim 2 kere evinizde ki şampuanla birlikte duş alın. 2 kere elinize döküp saçınızı yıkayın. Benim de dökülüyor.

Yağlanma yok ama aileden gelen bir genetik.

Ha ayrıca eğer genetikte kellik varsa ağzınla kuş tutsan engel olamazsın.

Küfür etsen bu kadar üzülmezdim.

Erkek tipi kellik var ben de ne yaparsam yapayım geçmiyor yaş 27 ve saçım ortası bayağı açıldı. Bu sebeple hem yaşından büyük duruyor insan hem de senin yaşıtların bile sana abi gözüyle bakıyor hoş bir durum olmadığını belirtmem gerek tek çare ektirmek olabilir.

Daha 20 yaşında ekim için erken sayılmaz mı?

Bu tip ürünler saçın çok güçsüz olup koparak dökülmesini engelleme vaadi verir. Hormonel dökülme çeşidi olan dihidrotestosteron sebepli saç dökülmesi (kellik) için krem falan işe yaramaz. Saça sürülüp hormon işleyişini değiştiren bir ürün görmedim daha. @Hans

Peki, teşekkürler.

Ben 15~ yaşımdan beri bioxcin kullanıyorum. İlk başlarda bir hafta içinde direkt durdurmuştu. Yıllar geçtikçe etkisi bayağı azaldı ya da benim saçım çok daha fazla dökülmeye başladı. Ben dökülme sorunu olan herkese şahsen öneriyorum. Herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir tabii birden 3 kutu almayın.

Araştıracağım, teşekkürler.

Dökülmenin nedeni stres ise (örneğin sınav stresi) stresin geçtiği gün (örneğin girdiğin sınavın iyi geçmesi ve üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi hissetmen) dökülme hemen duruyor. Fakat daha farklı stres faktörleri mevcut ise dökülme yine devam eder.
Bende stres kaynaklı dökülme var ve ne kullandıysam fayda etmedi.