Sülalemde kel olmamasına rağmen son 1 yıldır saç tellerim inceleşiyor ve saçım dökülmeye başladı, bu yüzden doktor randevusu aldım. Günlük rutin olarak saç bakımı nasıl yapmalıyım. Hangi ürünleri kullanmalıyım, Marka tavsiyenizi alırım. Son olarak Bioblas sarımsaklı şampuan kullanıyorum.

Ben bayağı uzun süredir Bioxcin kullanıyorum. Artık feci bir saç dökülmesi başladı o yüzden çok da etki etmiyor ama uzun süre bayağı azaltmıştı benim dökülmemi. Rahatlıkla önerebilirim.

Sülalemde kel olmamasına rağmen son 1 yıldır saç tellerim inceleşiyor ve saçım dökülmeye başladı, bu yüzden doktor randevusu aldım. Günlük rutin olarak saç bakımı nasıl yapmalıyım. Hangi ürünleri kullanmalıyım, Marka tavsiyenizi alırım. Son olarak Bioblas sarımsaklı şampuan kullanıyorum.
Demir durumunuz nedir? Demir eksikliği saç dökülmesine neden olabiliyor veya ani heyecan ve streste buna etkendir. Bi' vitamin ve minarel kontrolu de yapmaniz iyi olur. Bunun haricinde geri kalanı arkadaşlar iletti zate

Demir durumunuz nedir? Demir eksikliği saç dökülmesine neden olabiliyor veya ani heyecan ve streste buna etkendir. Bi' vitamin ve minarel kontrolu de yapmaniz iyi olur. Bunun haricinde geri kalanı arkadaşlar iletti zate.

Hocam aşırı takıntılık ve stres var. Son olarak muayene olurken kan alırlar mı sizce ilk kez gideceğim.

Hocam aşırı takıntılık ve stres var. Son olarak muayene olurken kan alırlar mı sizce ilk kez gideceğim.
Hangi bolume gidiyorsunuz bilmiyorum ancak direkt sabah erkenden aile hekimliğine giderseniz eğer oraya da kan verebilirsiniz.

Benim de son dönemde cok sac dokulmem oluyordu kan tahlili sonucunda demirimin cok eksik oldugunu gordum. Doktorum da sac dokulmesinin demir eksikligine bagli olabilecegini soyledi. Bunun yaninda bas agrilari vesaire de olabilir elbette.

Hayatin olagan akisindadir pek tabi ancak asiri takinti ve stresin sonucu sadece kendinize olur ve bu da olumsuzluklar dogurur. Kendi iyiliginiz icin hicbir seyi bu kadar kafaya takmayin.