seeraddar

Yetkin
Saçımın ön kısmı çocukluktan beri seyrek, ve seyreklik yetmezmiş gibi ince telli. Saçımı uzun kullanmayı seven biriyim, saçım çok da uzun değil. Duştan çıkıyorum ne kadar uğraşırsam uğraşayım şekil veremiyorum, hacim almıyor. Yukari kalkmayıp çöküyor, böyle olunca da çok çirkin gözüküyorum. Bunun bir çözümü var mı? Fotoğraftaki abinin saçı gibi yapmak istiyorum ama bir türlü saçı kaldıramıyorum, şekil veremiyorum.

Screenshot_2025-03-15-22-49-13-504_com.zhiliaoapp.musically.webp

Fotoğraftakinden daha uzun bir saçınız varsa saç uzadıkça ağırlaştığı için şekillendirmeniz biraz zor. Ürün olarak köpük önerebilirim, 5 numara köpüğü hafif nemli saçınıza uygulayın, kuruduktan sonra şekli bozulursa çok az elinizi ıslatıp tekrar şekillendirin. Kuruyunca saçınız tekrar sertleşir. Biraz tel tel bir görünüm verir ama. Eğer daha bütün görünmesini istiyorsanız yine 5 numara wax öneririm.

Fotoğraftakinden daha uzun bir saçınız varsa saç uzadıkça ağırlaştığı için şekillendirmeniz biraz zor. Ürün olarak köpük önerebilirim, 5 numara köpüğü hafif nemli saçınıza uygulayın, kuruduktan sonra şekli bozulursa çok az elinizi ıslatıp tekrar şekillendirin. Kuruyunca saçınız tekrar sertleşir. Biraz tel tel bir görünüm verir ama. Eğer daha bütün görünmesini istiyorsanız yine 5 numara wax öneririm.

Fotoğraftaki ile tamamen aynı uzunlukta. Önerdiğiniz bir köpük var mıdır?