Saçma öneriler onaylanmamalı

Bazı konular var ki "küfür serbest olsun", " çoklu hesap serbest olsun". Forumun kalitesini ciddi derecede düşüren öneriler uygulamaya geçirilmeyecek olsa dahi.

Tıpkı mesajlar gibi bu sisteme de daha iyi bir onay sistemi gelebilir düşünce özgürlüğünü bozmayacak şekilde.

Saçma olup olmayacağını kim belirleyecek? Kötü olan önerileri zaten topluluk onaylamıyor.

Saçma olup olmayacağını kim belirleyecek? Kötü olan önerileri zaten topluluk onaylamıyor.
Moderatörler. Yani saçmadan kastım önerirken bile en az iki kere düşündüren konular. Mesela "Cinsel Organ Konuları Onaylanmalı' başlığına sahip falan.

Kime göre saçma neye göre saçma? Adı üstünde "öneri". Topluluk isterse artı verir istemezse artı vermez. Forumun mutlak doğruları küfür kullanmamak bunun dışında her şey ile ilgili öneri yapılabilir diye düşünüyorum. Kendi değerlerinizi başka insanlara yansıtmak iyi bir yöntem değil.

"Çoklu hesap serbest olmalı" önerisinde bir sorun görmüyorsun yani?

Bunun gibi saçma öneriler zaten topluluk tarafından eleniyor. İstediğin öneriyi kabul etselerdi, sen de bu öneriyi yayınlayamazdın.

"Çoklu hesap serbest olmalı" önerisinde bir sorun görmüyorsun yani?
Klasik saman adam safsatası, adam ne söylüyor, sen ne diyorsun?

Konunun açılmasına sebep olan konuyu düşününce mantıklı buluyorum ama bu sefer bu konuların açılmaması da forum kültürüne ters düşüyor.
Kurallara ters düşecek veya esnetilmesi riskli kurallar haricindeki kuralları içeren konularda sorun çıkmamalı ama öteki türlü konular için önerilerin konusunun açılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…