Saf güç anlamında yapay zeka ve DLSS olmadan RTX 5070

4000 serisi kartlarla FG+DLAA denemen gerek. Kalite farkı yok. DLAA açınca kalite artıyor hatta. Cyberpunk'ta böyle tabi. COD:BO6'da aynı şekilde.

Bu upscaling teknolojilerine bu kadar karşı olan güruhu anlamıyorum ben. Görüntü çoğu kullanıcı için yeterince iyi, performans yeterince iyi. Deneyim olumlu olduktan sonra ne fark eder ki?
Keşke gigabit internetim olsa da GeForce NOW kullansam bilgisayara ihtiyaç duymasam.

RTX 2000 serisi zamanlar DLSS'in Prime çağı gibi bir şeydi. Aşırı heves ettiriyordu kullanmak için. Şimdi ise "meh" diyebileceğimiz bir şey.

DLSS/FSR/XeSS ve benzeri upscalerlar, geliştiricilerin oyunlarını optimize etmeye üşenmelerine yarayan bir araç haline gelmesi durumun aşırı vahim olduğunu gösterir.
Tamamen bundan kaynaklı değil, oyunlar eskisi gibi tutkuyla yapılmıyor ki. Bu teknolojileri de kullanıp çok çok daha iyi performans sunabilirler ama hızlı para daha önemli.

DLSS/FSR/XeSS ve benzeri upscalerlar, geliştiricilerin oyunlarını optimize etmeye üşenmelerine yarayan bir araç haline gelmesi durumun aşırı vahim olduğunu gösterir.
Millet, bu tür yapımcıların oyununu koyun gibi satın almasaydı, optimizasyonu biraz olsun umursayabilirlerdi. BF2042 gibi iğrenç optimizasyonlu bir oyunu bile ölümüne savunan bir kitle varken, optimizasyon tabii ki umursanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…