Wartz

Başarılı
Makaleler
5
Arkadaşlar ben bir psikopatım. 6 tane klavye kırdım ve şu an klavyem bükülmüş durumda. Benim gibi bir psikopatın bile kıramayacağı sağlam bir klavye önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alüminyum kasa tarzı klavyelerden başka şans yok gibi karbon ya da.
Önerme şansınız var mıdır hocam? Fiyatı çok yüksek olmasın ama sağlam olsun.

1757713225189.webp

İlk öncelikle uzun zamandır kullandığım ucuz A101 klavyesini önereceğim 😀 Çok fazla büktüm, fırlattım hiç bir şey olmadı.

Düzgün bir klavye istiyorsanız, fazla sesli olması sorun değilse Razer Blackwidow V3 alabilirsiniz. Yüzlerce kez yumrukladim, halen sapasağlam ayakta duruyor. Tek kronik sorunu içine toz girince tuşlar çift basıyor, üfleyince geçiyor.

İlk öncelikle uzun zamandır kullandığım ucuz A101 klavyesini önereceğim 😀 Çok fazla büktüm, fırlattım hiç bir şey olmadı.

Düzgün bir klavye istiyorsanız, fazla sesli olması sorun değilse Razer Blackwidow V3 alabilirsiniz. Yüzlerce kez yumrukladim, halen sapasağlam ayakta duruyor. Tek kronik sorunu içine toz girince tuşlar çift basıyor, üfleyince geçiyor.
Hocam resmen ustalaştım ben bu kırma konusunda. Şahsen ben yere attım çekiçle bile işkence ettim kırdıktan sonra.

Hocam resmen ustalaştım ben bu kırma konusunda. Şahsen ben yere attım çekiçle bile işkence ettim kırdıktan sonra.
Dandikligi rahatsız etmeyecekse Pirhana al geç. Normalde önermem, lakin onu bile kıracağini düşündüğüm için onu önereceğim.

Arkadaşlar ben bir psikopatım. 6 tane klavye kırdım ve şu an klavyem bükülmüş durumda. Benim gibi bir psikopatın bile kıramayacağı sağlam bir klavye önerebilir misiniz?
Profile notumuzu alalım, ikinci el kategorisinde klavye satarsınız falan düşman başına. G413 kullanıyorum, sağlamdır. Ancak fırlatmaya, bükmeye gelir mi bunları denemediğim için garanti edemiyorum.

Farklı bir bakış açısı lazım. Bence eğer aşırı pahalı bir şey alırsan kırmaya cesaret edemezsin. Öneri olarak değil örnek olarak atıyorum. Bunu alan kırmaya cesaret edemez mesela.

İlk öncelikle uzun zamandır kullandığım ucuz A101 klavyesini önereceğim 😀 çok fazla büktüm, fırlattım hiçbir şey olmadı.

A101'in en iyi ürünü. 6 sene önce 20 TL'ye aldım, hâlâ sorunsuz çalışıyor. Işıkları bile yanıyor. Tek sıkıntısı üstündeki yazılarının silinmesi.