Detaylar
Kim cevapladı?QetLuin
Uzman
Arkadaşlar ben bir psikopatım. 6 tane klavye kırdım ve şu an klavyem bükülmüş durumda. Benim gibi bir psikopatın bile kıramayacağı sağlam bir klavye önerebilir misiniz?
Alüminyum kasa tarzı klavyelerden başka şans yok gibi karbon ya da.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Önerme şansınız var mıdır hocam? Fiyatı çok yüksek olmasın ama sağlam olsun.Alüminyum kasa tarzı klavyelerden başka şans yok gibi karbon ya da.
İlk öncelikle uzun zamandır kullandığım ucuz A101 klavyesini önereceğim
Çok fazla büktüm, fırlattım hiç bir şey olmadı.
Düzgün bir klavye istiyorsanız, fazla sesli olması sorun değilse Razer Blackwidow V3 alabilirsiniz. Yüzlerce kez yumrukladim, halen sapasağlam ayakta duruyor. Tek kronik sorunu içine toz girince tuşlar çift basıyor, üfleyince geçiyor.
Düzgün bir klavye istiyorsanız, fazla sesli olması sorun değilse Razer Blackwidow V3 alabilirsiniz. Yüzlerce kez yumrukladim, halen sapasağlam ayakta duruyor. Tek kronik sorunu içine toz girince tuşlar çift basıyor, üfleyince geçiyor.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Hocam resmen ustalaştım ben bu kırma konusunda. Şahsen ben yere attım çekiçle bile işkence ettim kırdıktan sonra.İlk öncelikle uzun zamandır kullandığım ucuz A101 klavyesini önereceğimÇok fazla büktüm, fırlattım hiç bir şey olmadı.
Dandikligi rahatsız etmeyecekse Pirhana al geç. Normalde önermem, lakin onu bile kıracağini düşündüğüm için onu önereceğim.Hocam resmen ustalaştım ben bu kırma konusunda. Şahsen ben yere attım çekiçle bile işkence ettim kırdıktan sonra.
Profile notumuzu alalım, ikinci el kategorisinde klavye satarsınız falan düşman başına. G413 kullanıyorum, sağlamdır. Ancak fırlatmaya, bükmeye gelir mi bunları denemediğim için garanti edemiyorum.Arkadaşlar ben bir psikopatım. 6 tane klavye kırdım ve şu an klavyem bükülmüş durumda. Benim gibi bir psikopatın bile kıramayacağı sağlam bir klavye önerebilir misiniz?
II. inSTUnBULL
Becerikli
Farklı bir bakış açısı lazım. Bence eğer aşırı pahalı bir şey alırsan kırmaya cesaret edemezsin. Öneri olarak değil örnek olarak atıyorum. Bunu alan kırmaya cesaret edemez mesela.Arkadaşlar ben bir psikopatım. 6 tane klavye kırdım ve şu an klavyem bükülmüş durumda. Benim gibi bir psikopatın bile kıramayacağı sağlam bir klavye önerebilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Hocam ben kutusundan çıkarmam bile.Farklı bir bakış açısı lazım. Bence eğer aşırı pahalı bir şey alırsan kırmaya cesaret edemezsin. Öneri olarak değil örnek olarak atıyorum. Bunu alan kırmaya cesaret edemez mesela.
- Makaleler
- 10
İlk öncelikle uzun zamandır kullandığım ucuz A101 klavyesini önereceğimçok fazla büktüm, fırlattım hiçbir şey olmadı.
A101'in en iyi ürünü. 6 sene önce 20 TL'ye aldım, hâlâ sorunsuz çalışıyor. Işıkları bile yanıyor. Tek sıkıntısı üstündeki yazılarının silinmesi.
Son düzenleyen: Moderatör: