Eğer satan kişiyi tanıyıp çok fazla güvenmiyorsanız hesap satın almanızı önermem. Çünkü bu şekilde satılan hesaplar çalıntı olabiliyor ve bu riski almak hem etik olarak doğru değil hem de eğer hesabın gerçek sahibi Steam Destek ile iletişime geçip hesabın eski sahibi olduğuna dair birkaç kanıt sunarsa Steam hesabı tekrar o kişiye iade edebilir ve böylece hesabı her an kaybedebilirsiniz.

Eğer satan kişiyi tanıyıp çok fazla güvenmiyorsanız hesap satın almanızı önermem. Çünkü bu şekilde satılan hesaplar çalıntı olabiliyor ve bu riski almak hem etik olarak doğru değil hem de eğer hesabın gerçek sahibi Steam destek ile iletişime geçip hesabın eski sahibi olduğuna dair birkaç kanıt sunarsa Steam hesabı tekrar o kişiye iade edebilir ve böylece hesabı her an kaybedebilirsiniz.

GameSatış sitesinden yüksek satışlı satıcıdan aldım ben FC 25 hesabını ama "to many" hatası alıyor bu paylaşımlı hesapların Denuvo kaynaklı genel sorunuymuş. O yüzden başka yerde aramayacağım. Bu arada Steam Guard kullanan satıcılarda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum Steam Guard ekleyip satış yapana kadar Steam çökerdi tepelerine.

Arkadaşlar sağlam lisansa ulaşabilen var mı? Windows key almak için hesap açmıştım sonra şifreyi unutmuşum şifremi unuttum diyorum mail gelmiyor arıyorum telefon ulaşılmıyor mail attım cevap veren yok. Bu resimdeki sizce doğru mudur? Tek oyun aldığında hesaba ekleniyor diyor.

Eki Görüntüle 104493

Arkadaşlar sağlam lisansa ulaşabilen var mı? Windows key almak için hesap açmıştım sonra şifreyi unutmuşum şifremi unuttum diyorum mail gelmiyor arıyorum telefon ulaşılmıyor mail attım cevap veren yok. Bu resimdeki sizce doğru mudur? Tek oyun aldığında hesaba ekleniyor diyor.

Eki Görüntüle 104493

Eki Görüntüle 104493

Hocam aldınız mı acaba?