Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Bayro 59

Üstün
Makaleler
10
Yer
İstanbul
Mesela sadece bir hastalığın gidişat durumunu belirtmek veya evde çözülebilecek bir hastalık için onaylanabilir, insanlar neden hastaneye gitmek yerine forumda konu açıyor? Gerçekten canınız bu kadar kıymetsiz mi?
Veya sizce kaç kilo gibi duruyorum gibi, çevresine sorabilebilecek saçma konular onaylanmamalı bence, burayı da yeşil foruma döndüremeyiz, ha saçma sağlık konuları da açılacaksa yeşil foruma açılabilir.

Artı 12 Eksi
Mesela sadece bir hastalığın gidişat durumunu belirtmek veya evde çözülebilecek bir hastalık için onaylanabilir, insanlar neden hastaneye gitmek yerine forumda konu açıyor? Gerçekten canınız bu kadar kıymetsiz mi?
Veya sizce kaç kilo gibi duruyorum gibi, çevresine sorabilebilecek saçma konular onaylanmamalı bence, burayı da yeşil foruma döndüremeyiz, ha saçma sağlık konuları da açılacaksa yeşil foruma açılabilir.

Katılıyorum bazı konularda hastaneye başvurması lazım ama moderatörler biz bir hastane kurumu, uzman veya profesör doktormuş gibi konuları onaylıyor.

Kurallar çerçevesinde takılan herkes özgürdür. Çevresi yoksa buraya geliyordur ki burası adı üstü sosyal forum. Eğer rahatsız oluyorsanız konuyu es geçersiniz, çok basit. Hastanelik olanlar için bir sey söyleyemem haklısın, belki bunun için yeni kategori açılabilir.

• Beğenmedim
İfadeler: 683