Teknisyen

Uzman
RTX 4060 ekran kartımı sahibiden üzerinden 8500 TL ye satmak istedim. Sürekli al sat yapan bir kişi ürünü 500 TL'ye satışa koymamı geri kalan paramı ise ben ürünü kargoya vermeden hesabıma havale edeceğini söyledi. Sebebinin de yüksek komisyon oranı olduğunu belirtti. Benim sorun anlık EFT yapılan işlem geri alınabilir mi, yani kişi bana parayı attıktan sonra geri çekebilir mi?

Dosya Ekleri

• efttt.webp
    efttt.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Borç falan yazar, sonradan uğraşırsınız. Hiç girme, alan çıkar elbet. Ben de çok ürün sattım 25-30 bine, EFT'yle detaylı olarak tüm ödemeyi almadan göndermezdim. Özellikle de öyle bir ödeme sisteminde girişmem.

Bulaşmayın sıkıntılı bir durum gibi. IBAN EFT olaylarına girmeyin ürün alıp satarken %100 güvenli yol varken kandırılmayın. Un ile pirince giderken eldeki bulgurdan olmayın.

RTX 4060 ekran kartımı sahibiden üzerinden 8500 TL'ye satmak istedim. Sürekli al sat yapan bir kişi ürünü 500 TL'ye satışa koymamı geri kalan paramı ise ben ürünü kargoya vermeden hesabıma havale edeceğini söyledi. Sebebinin de yüksek komisyon oranı olduğunu belirtti. Benim sorun anlık EFT yapılan işlem geri alınabilir mi, yani kişi bana parayı attıktan sonra geri çekebilir mi?

Uzak alıcılar için IBAN ödemesini kesinlikle kabul etmeyin. Karşı tarafın inisiyatifliğine kalır ve hakkınızı yedirirsiniz. Komisyon olayı yalandır. Sahibinden'de elektronik ürünlerde öyle bir şey yok. Param Güvende ile satabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
8K'lık ilan komisyonu 500'lük ilandan 400-500 TL daha fazla olduğu için rica etmiş de, altında bir art niyet var mıdır bilemem. Referansı olan satıcılarla bunu 2-3 üründe yapmıştım önceden aynı şekilde.