Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Arkadaşlar şimdi fark ettim. Ulaşan kişinin sorularına verdiğiniz herhangi bir cevabı silerseniz tekrar yanıtlayabiliyorsunuz. Başka bir yöntem varsa da bulamadım. Şimdilik böyle yapacağım.
clareon
Başarılı
Herkes bir sosyal medya işine girme çabası içinde. Alım satım sitesinde neden ilan altına soru sorup sohbet başlatayım ki? Saçmasapan uygulamalar. Adam mesaj atıp bilgi istiyor, numara istiyor. Numaramı yazıyorum, bir şeyler yazıyorum, "bu mesaj kurallara uygun değildir" diyerek göndermiyor. Bu nasıl sistem anlamadım.
- Makaleler
- 5
Çok saçma sistem oldu. Er ya da geç kaldırırlar. Araba alırken açık artırma gibi teklif mi vereceğiz soru cevaptan?
Son düzenleyen: Moderatör:
Mesaj ile araba alanı görmedim daha. Genelde numara istenip konusulur.Çok saçma sistem oldu. Er ya da geç kaldırırlar. Araba alırken açık artırma gibi teklif mi vereceğiz soru cevaptan?
- Makaleler
- 5
Biz genelde satarken WhatsApp'dan ilerliyoduk. Videoyu atıp sonra satışı yapıyoduk.Mesaj ile araba alanı görmedim daha. Genelde numara istenip konusulur.
Yapılmıyor herhalde.Merhaba,
Sahibinden'de bir ilanım için birine haber vereceğimi ve o da bekleyeceğini söyledi fakat yeni gelen sistemden sonra yeni soru olmadığı sürece alıcıya ulaşmanın yolu yok mu?
Thanos
Üstün
Merhaba,
Sahibinden'de bir ilanım için birine haber vereceğimi ve o da bekleyeceğini söyledi fakat yeni gelen sistemden sonra yeni soru olmadığı sürece alıcıya ulaşmanın yolu yok mu?
Eskiden ne güzel DM üzerinden konuşuluyordu şimdi soru sor diye saçmalık eklediler oradan soruluyor sahibinden oldu evlenecekden gel.
Qhan
Yetkin
Arkadaşlar şimdi fark ettim. Ulaşan kişinin sorularına verdiğiniz herhangi bir cevabı silerseniz tekrar yanıtlayabiliyorsunuz. Başka bir yöntem varsa da bulamadım. Şimdilik böyle yapacağım.
Son düzenleyen: Moderatör: