Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Qhan

Yetkin
Merhaba,

Sahibinden'de bir ilanım için birine haber vereceğimi ve o da bekleyeceğini söyledi fakat yeni gelen sistemden sonra yeni soru olmadığı sürece alıcıya ulaşmanın yolu yok mu?

Çözüm
Arkadaşlar şimdi fark ettim. Ulaşan kişinin sorularına verdiğiniz herhangi bir cevabı silerseniz tekrar yanıtlayabiliyorsunuz. Başka bir yöntem varsa da bulamadım. Şimdilik böyle yapacağım.
Herkes bir sosyal medya işine girme çabası içinde. Alım satım sitesinde neden ilan altına soru sorup sohbet başlatayım ki? Saçmasapan uygulamalar. Adam mesaj atıp bilgi istiyor, numara istiyor. Numaramı yazıyorum, bir şeyler yazıyorum, "bu mesaj kurallara uygun değildir" diyerek göndermiyor. Bu nasıl sistem anlamadım.

@clareon Öyle bir hata ile karşılaşmadım ben hiç. Yeni sistemde numara istemeyi unutunca karşı yazana kadar iletişim kurulmuyor ki.. Adama kontrol edeceğim haber veririm dedim kaldı öyle.

Merhaba,

Sahibinden'de bir ilanım için birine haber vereceğimi ve o da bekleyeceğini söyledi fakat yeni gelen sistemden sonra yeni soru olmadığı sürece alıcıya ulaşmanın yolu yok mu?

Eskiden ne güzel DM üzerinden konuşuluyordu şimdi soru sor diye saçmalık eklediler oradan soruluyor sahibinden oldu evlenecekden gel.

Arkadaşlar şimdi fark ettim. Ulaşan kişinin sorularına verdiğiniz herhangi bir cevabı silerseniz tekrar yanıtlayabiliyorsunuz. Başka bir yöntem varsa da bulamadım. Şimdilik böyle yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm