Safari alğılamadı. Bilgisayar üstünde Norton ile denedim oda algılamadı AVG ve Kaspersky çoğu sitede gereksiz uyarı veriyor. Bu site 1 yıldan fazladır var sahte olsaydı çoktan kaldırırlardı.

Bir ara BimCell araması yapınca resmî sitenin üstünde çıkıyordu böyle bir yer.

Hala öyleymiş.
Google reis parayı veren herkese reklam verdirtiyor sanırım.
Kaspersky böyle sitelerin çoğunu algılıyor, giriyorum tek tek hepsini algıladı şu ana kadar Kaspersky.

Safari alğılamadı. Bilgisayar üstünde Norton ile denedim oda algılamadı AVG ve Kaspersky çoğu sitede gereksiz uyarı veriyor. Bu site 1 yıldan fazladır var sahte olsaydı çoktan kaldırırlardı.
4 AV firması boş yere uyarı vermez, hayır kaldırmazlardı Google'ın umrunda bile olmazdı büyük ihtimalle.

1 Phising sitesini algılayamadı.
Kaspersky böyle sitelerin çoğunu algılıyor, giriyorum tek tek hepsini algıladı şu ana kadar Kaspersky.

4 AV firması boş yere uyarı vermez, hayır kaldırmazlardı Google'ın umrunda bile olmazdı büyük ihtimalle.

Bir ara BimCell araması yapınca resmî sitenin üstünde çıkıyordu böyle bir yer.

Hala öyleymiş.
Google reis parayı veren herkese reklam verdirtiyor sanırım.
2 oldu engelleyemedi Kaspersky, veritabanında olmadığındandır diye düşünüyorum.
Ceppaketkontortlyüklemeci sitesini engelliyor Kaspersky. Bu arada Kasperky engelleyemediği hiç birine güvenli demedi, bilinmeyen web sitesi dedi yani veritabanında yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaspersky, Emsisoft, BitDefender, Malwarebytes, McAfee, Defender SmartScreen. O da Norton'un dandikliği demeliyiz bence.

Kaspersky, Emsisoft, BitDefender, Malwarebytes, McAfee, Defender SmartScreen. O da Norton'un dandikliği demeliyiz bence.

Norton dandikse o zaman kullandığım iPhone cihaz niye algılamıyor sonuçta bu cihaza antivirüs yazılımı yüklenmiyor tehlikeli siteyse niye algılamıyor. Bu işten bişey anlamadım. 😃

Norton dandikse o zaman kullandığım iPhone cihaz niye algılamıyor sonuçta bu cihaza antivirüs yazılımı yüklenmiyor tehlikeli siteyse niye algılamıyor. Bu işten bir şey anlamadım. 😃

Site virüslü yazılım içermiyor da ondan. Yazılım değil dolandırıcılık üzerine kurulmuş. Phishing. Oltalama. Anlarsın ya.

Norton dandikse o zaman kullandığım iPhone cihaz niye algılamıyor sonuçta bu cihaza antivirüs yazılımı yüklenmiyor tehlikeli siteyse niye algılamıyor. Bu işten bir şey anlamadım. 😃

Aynen hocam kesinlikle IPhone'ye antivirüs yüklenmiyor!

Site virüslü yazılım içermiyor da ondan. Yazılım değil dolandırıcılık üzerine kurulmuş. Phishing. Oltalama. Anlarsın ya.

Aynen hocam kesinlikle IPhone'ye antivirüs yüklenmiyor!

Tamam teşekkürler Kaspersky algıladı.

Son düzenleme: