Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Arama motorumu tekrardan Startpage yaptım teşekkürler.
@Uyuyan Sincap ve @koztrue hocalarım google verilerini alan ama güvenli olamayan siteleri filtreleyen Startpage - Private Search Engine. No Tracking. No Search History. arama motorunu deneyebilirsiniz. Ben turkcell araması yaptığım zaman bu web sitesi çıkmadı.
- Makaleler
- 19
Kaspersky böyle sitelerin çoğunu algılıyor, giriyorum tek tek hepsini algıladı şu ana kadar Kaspersky.Bir ara BimCell araması yapınca resmî sitenin üstünde çıkıyordu böyle bir yer.
Hala öyleymiş.
Google reis parayı veren herkese reklam verdirtiyor sanırım.
4 AV firması boş yere uyarı vermez, hayır kaldırmazlardı Google'ın umrunda bile olmazdı büyük ihtimalle.Safari alğılamadı. Bilgisayar üstünde Norton ile denedim oda algılamadı AVG ve Kaspersky çoğu sitede gereksiz uyarı veriyor. Bu site 1 yıldan fazladır var sahte olsaydı çoktan kaldırırlardı.
1 Phising sitesini algılayamadı.
Kaspersky böyle sitelerin çoğunu algılıyor, giriyorum tek tek hepsini algıladı şu ana kadar Kaspersky.
4 AV firması boş yere uyarı vermez, hayır kaldırmazlardı Google'ın umrunda bile olmazdı büyük ihtimalle.
2 oldu engelleyemedi Kaspersky, veritabanında olmadığındandır diye düşünüyorum.Bir ara BimCell araması yapınca resmî sitenin üstünde çıkıyordu böyle bir yer.
Hala öyleymiş.
Google reis parayı veren herkese reklam verdirtiyor sanırım.
Ceppaketkontortlyüklemeci sitesini engelliyor Kaspersky. Bu arada Kasperky engelleyemediği hiç birine güvenli demedi, bilinmeyen web sitesi dedi yani veritabanında yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Pcman80
Üstün
Girdim temiz.
- Makaleler
- 19
Bende girdim, site Phising yapıyor zaten oradan bir şey alırsanız sıkıntı.
Uyuyan Sincap
Üstün
Safari alğılamadı. Bilgisayar üstünde Norton ile denedim oda algılamadı AVG ve Kaspersky çoğu sitede gereksiz uyarı veriyor. Bu site 1 yıldan fazladır var sahte olsaydı çoktan kaldırırlardı.
Kaspersky, Emsisoft, BitDefender, Malwarebytes, McAfee, Defender SmartScreen. O da Norton'un dandikliği demeliyiz bence.
Kaspersky, Emsisoft, BitDefender, Malwarebytes, McAfee, Defender SmartScreen. O da Norton'un dandikliği demeliyiz bence.
Norton dandikse o zaman kullandığım iPhone cihaz niye algılamıyor sonuçta bu cihaza antivirüs yazılımı yüklenmiyor tehlikeli siteyse niye algılamıyor. Bu işten bişey anlamadım.
Uyuyan Sincap
Üstün
Norton dandikse o zaman kullandığım iPhone cihaz niye algılamıyor sonuçta bu cihaza antivirüs yazılımı yüklenmiyor tehlikeli siteyse niye algılamıyor. Bu işten bir şey anlamadım.![]()
Site virüslü yazılım içermiyor da ondan. Yazılım değil dolandırıcılık üzerine kurulmuş. Phishing. Oltalama. Anlarsın ya.
Norton dandikse o zaman kullandığım iPhone cihaz niye algılamıyor sonuçta bu cihaza antivirüs yazılımı yüklenmiyor tehlikeli siteyse niye algılamıyor. Bu işten bir şey anlamadım.![]()
Avast Security & Privacy
Protect your device from online threats and intruders, keep your email accounts safe from scams, browse safely on public Wi-Fi, and stay in control of your online accounts. Features include: ► Threats and vulnerabilities scan (FREE) Stop hackers in their tracks and get alerted if...
apps.apple.com
VPN & Antivirus by Kaspersky
Get all our best iOS security Kaspersky security product includes premium apps & features designed to work beautifully on your iPhones and iPads. From security essentials like anti-phishing and weak settings scan to extended privacy protection tools – password management, VPN, data leak...
apps.apple.com
McAfee Security: Privacy & VPN
McAfee+ security app offers all-in-one online protection to safeguard your privacy, identity, and devices. Secure your identity and enjoy comprehensive online protection with McAfee Security. Benefit from features like Personal Data & Online Account Cleanup,Text Scam Detector, and Transaction...
apps.apple.com
Avira Mobile Security
Why iPhones deserve Avira? We’re a multi-award-winning German security company with +30 years of experience and a global vision: To keep people connected and secure in our digital world. Avira loves iPhones. Your phone is state-of-the-art—give it privacy and security to match: • Care about...
apps.apple.com
Tamam teşekkürler Kaspersky algıladı.Site virüslü yazılım içermiyor da ondan. Yazılım değil dolandırıcılık üzerine kurulmuş. Phishing. Oltalama. Anlarsın ya.
Aynen hocam kesinlikle IPhone'ye antivirüs yüklenmiyor!![]()
Avast Security & Privacy
Protect your device from online threats and intruders, keep your email accounts safe from scams, browse safely on public Wi-Fi, and stay in control of your online accounts. Features include: ► Threats and vulnerabilities scan (FREE) Stop hackers in their tracks and get alerted if...apps.apple.com
![]()
VPN & Antivirus by Kaspersky
Get all our best iOS security Kaspersky security product includes premium apps & features designed to work beautifully on your iPhones and iPads. From security essentials like anti-phishing and weak settings scan to extended privacy protection tools – password management, VPN, data leak...apps.apple.com![]()
McAfee Security: Privacy & VPN
McAfee+ security app offers all-in-one online protection to safeguard your privacy, identity, and devices. Secure your identity and enjoy comprehensive online protection with McAfee Security. Benefit from features like Personal Data & Online Account Cleanup,Text Scam Detector, and Transaction...apps.apple.com![]()
Avira Mobile Security
Why iPhones deserve Avira? We’re a multi-award-winning German security company with +30 years of experience and a global vision: To keep people connected and secure in our digital world. Avira loves iPhones. Your phone is state-of-the-art—give it privacy and security to match: • Care about...apps.apple.com
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-