Hekrese iyi akşamlar. Instagram'da bir adam 6 kW 12 V olduğunu iddia eden bir inverter satmaya çalışıyor. Ben de dedim ki 12 V 6 kW olmaz, olması için 48 V en baba 24 V olması lazım dedim. Biraz ben de küfür ettim sinirden vb. ama o bana ağır kelimeler kullandı. Çok detay veremiyorum, bu arada otobüsteyim, şarjım da az. Yazım yanlışları için özür dilerim. Bu adamı nereden şikayet edebilirim, küfürleri zoruma gitti.
Hekrese iyi akşamlar. Instagram'da bir adam 6 kW 12 v olduğunu iddia eden bir inverter satmaya çalışıyor. Ben de dedim ki 12 v 6 kW olmaz, olması için 48 v en baba 24 v olması lazım dedim. Biraz ben de küfür ettim sinirden vb. ama o bana ağır kelimeler kullandı. Çok detay veremiyorum, bu arada otobüsteyim, şarjım da az. Yazım yanlışları için özür dilerim. Bu adamı nereden şikayet edebilirim, küfürleri zoruma gitti.
Hekrese iyi akşamlar. Instagram'da bir adam 6 kW 12 V olduğunu iddia eden bir inverter satmaya çalışıyor. Ben de dedim ki 12 V 6 kW olmaz, olması için 48 V en baba 24 V olması lazım dedim. Biraz ben de küfür ettim sinirden vb. ama o bana ağır kelimeler kullandı. Çok detay veremiyorum, bu arada otobüsteyim, şarjım da az. Yazım yanlışları için özür dilerim. Bu adamı nereden şikayet edebilirim, küfürleri zoruma gitti.
Bir şey çıkmaz. Sen de çok normal bir dil kullanmamışsın zaten. Mesajı bildir, Instagram'a susturma falan yer hukuki olarak bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Bir şey çıkmaz. Sen de çok normal bir dil kullanmamışsın zaten. Mesajı bildir, Instagram'a susturma falan. Yer hukuki olarak bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Küfür ettiyse dava açmakla pek haklı çıkamazsın; sonuçta o sana etmiş, sen de ona. Ancak sen onu dava edersen, ikiniz de devlete 9.000-15.000 TL ceza ödersiniz.
Küfür ettiyse dava açmakla pek haklı çıkamazsın; sonuçta o sana etmiş, sen de ona. Ancak sen onu dava edersen, ikiniz de devlete 9.000-15.000 TL ceza ödersiniz.