Sahte ürün satan ve uygunsuz kelime kullanan biri nasıl şikayet edilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hu tao
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 172

Hu tao 16

Üstün
Makaleler
1
Yer
Teyvat
Hekrese iyi akşamlar. Instagram'da bir adam 6 kW 12 V olduğunu iddia eden bir inverter satmaya çalışıyor. Ben de dedim ki 12 V 6 kW olmaz, olması için 48 V en baba 24 V olması lazım dedim. Biraz ben de küfür ettim sinirden vb. ama o bana ağır kelimeler kullandı. Çok detay veremiyorum, bu arada otobüsteyim, şarjım da az. Yazım yanlışları için özür dilerim. Bu adamı nereden şikayet edebilirim, küfürleri zoruma gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam gece gece kahkahaya boğuldum.
Edit: Modlar resimleri kaldırmış ama patladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen de küfür etmişsin. Boşuna çabalama bence.

Bir şey çıkmaz. Sen de çok normal bir dil kullanmamışsın zaten. Mesajı bildir, Instagram'a susturma falan yer hukuki olarak bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Bir şey çıkmaz. Sen de çok normal bir dil kullanmamışsın zaten. Mesajı bildir, Instagram'a susturma falan. Yer hukuki olarak bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Yorumları kapattı, bir de kapatmadan bir sövdü aileme. SS alamadım ama sinirime dokundu ya, neyse sağlık olsun akşam akşam daha oynayacağım onunla.

Evet, küfür ettim ve pişman değilim.

Yorumları kapattı, bir de kapatmadan bir sövdü aileme. SS alamadım ama sinirime dokundu ya, neyse sağlık olsun akşam akşam daha oynayacağım onunla.

Evet, küfür ettim ve pişman değilim.
Küfür ettiyse dava açmakla pek haklı çıkamazsın; sonuçta o sana etmiş, sen de ona. Ancak sen onu dava edersen, ikiniz de devlete 9.000-15.000 TL ceza ödersiniz.

Küfür ettiyse dava açmakla pek haklı çıkamazsın; sonuçta o sana etmiş, sen de ona. Ancak sen onu dava edersen, ikiniz de devlete 9.000-15.000 TL ceza ödersiniz.
Aslında sattığı ürün sahte diye hocam ya

Şikayet edersen sende ceza alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…