Sakal nasıl çıkar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Furkan Karagülle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 329
Yer
Amasya, Türkiye
Bildiğiniz üzere erkek adamın makyajı sakaldır ve yaklaşık 22 yaşımda olmama rağmen sadece biraz bıyık ve çok seyrek sakalım var. Sakal çıkarmak için ne tür bir yol izlemeliyim?

Serumların çoğu işlevsiz gibi duruyor, doğal çözümler çok da etki etmiyor araştırdığım kadarıyla. Şu ana kadar sakal için herhangi bir ürün kullanmadım.

Genetik bende mesela sakalım çıktı ilk hala bıyığım yok. Ama sakalım boynumda çıkti ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

Genetik, benimkide 18 civarı çıkmıştı mesela.
Bildiğim kadarıyla yapacak bir şey yok.

Benim ortak yıllar evvel senin yaşlarındayken sakal ektirmiş. Ensesinden alınmış saç kökleri yanaklarına ekilmiş. Utanır bu durumdan biraz, herkes bilmiyor. Şu sıralar ofiste benim Techolay'daki mesajları okuduğu için buradan kendisini selamlarım. Biraz rezil edeyim seni oğlum.

Konu sahibi arkadaşa da böyle şeyler önermiyorum tabii ki. Saç, sakal, kıl, tüy, yün vs. gibi detaylara takılma. Bunlar genetik şeyler. Az olması seni az erkek yapmaz, çok olması da seni çok erkek yapmaz. Geleceğine yön verecek şeylere odaklan bu yaşlarda.

Hem ne demişler? Kibar söyleyeyim. "Kılda keramet olsaydı popoda çıkmazdı."

Saygılar.

Minoxil ve dermaroller kullanabilirsin; benim de yanaklarımda sakal çıkmıyordu, 2 ay kullandıktan sonra yanaklarım sakalla dolmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…