Morthunel 68 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.250 Çözümler 1 Beğeniler 978 24 Temmuz 2026 #1 Sakarya Üniversitesi öğrencileri, idari deneyim, öğretim üyesi vb. şeyler kalite bakımından nasıldır?
Sakarya Üniversitesi öğrencileri, idari deneyim, öğretim üyesi vb. şeyler kalite bakımından nasıldır?
TÜRK GAMBİTİ Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 316 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 222 Yer Bodrum 24 Temmuz 2026 #2 Morthunel dedi: Sakarya Üniversitesi öğrencileri, idari deneyim, öğretim üyesi vb. şeyler kalite bakımından nasıldır? Genişletmek için tıkla... Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin bilgisayar programcılığı sertifikasına kayıt olmuştum, ancak zamanım olmadığı için yapamamıştım. Gayet akademik ve iyi anlatıma sahip. Sakarya Üniversitesi'ni bilemiyorum, ancak SUBÜ iyidir.
Morthunel dedi: Sakarya Üniversitesi öğrencileri, idari deneyim, öğretim üyesi vb. şeyler kalite bakımından nasıldır? Genişletmek için tıkla... Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin bilgisayar programcılığı sertifikasına kayıt olmuştum, ancak zamanım olmadığı için yapamamıştım. Gayet akademik ve iyi anlatıma sahip. Sakarya Üniversitesi'ni bilemiyorum, ancak SUBÜ iyidir.
kaanleclerc 14 Becerikli Katılım 20 Temmuz 2026 Mesajlar 378 Çözümler 2 Beğeniler 315 Yer Maryland, Baltimore 24 Temmuz 2026 #3 Bölümüne göre değişir ama genel olarak eğitimi iyi ve köklü bir üniversite. Araştırma üniversitesi olması da akademik açıdan geliştiğini gösteriyor.
Bölümüne göre değişir ama genel olarak eğitimi iyi ve köklü bir üniversite. Araştırma üniversitesi olması da akademik açıdan geliştiğini gösteriyor.