Güvenli olmayan kapatma sayısı 51. Keşke 33 olsaymış.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Hepsinin elektrik kesintisi ile ilgisi olmayabilir. Korkutucu bir detay değil.
Uyuyan Sincap
Üstün
63 derece ne hocam nerede çalışıyor bu cihaz? Biraz sıcak değil mi? Laptopda mı takılı?
- Makaleler
- 5
Elektrikçinin söylediği hakkında ne düşünüyorsunuz peki?Hepsinin elektrik kesintisi ile ilgisi olmayabilir. Korkutucu bir detay değil.
63 derece ne hocam nerede çalışıyor bu cihaz? Biraz sıcak değil mi?
20 dakika önce tam tarama yaptım. Ayrıca işlemci soğutucumun altında kaldığı için biraz sıcak.
Tam tarama bile yapsanız böyle ısınmaması gerek. 63 derecede çalışması sağlıklı değil.Elektrikçinin söylediği hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
20 dakika önce tam tarama yaptım. Ayrıca işlemci soğutucumun altında kaldığı için biraz sıcak.
- Makaleler
- 5
Oyun oynarken sıcaklık 70 dereceye kadar çıkıyor. Ekran kartı, işlemci soğutucusuna değiyor. SSD de işlemci soğutucusunun altında kalıyor.Tam tarama bile yapsanız böyle ısınmaması gerek. 63 derecede çalışması sağlıklı değil.
- Makaleler
- 50
Daha ilerisini soyleyeyim, bozulacagi varsa UPS'e ragmen bile bozulabilir. Tamamen sans isi.
Uyuyan Sincap
Üstün
Hocam voltaj koruma rölesi bizde taktıracaktık ama akım koruma priziyle aynı amaca hizmet ediyor sadece tüm prizleri kapsıyor. Ek masraf yani. Almayın. Samsung her ne kadar kendim de kullansam da ve muadillere nazaran ciddi manada uzun ömürlü olsa da bu sıcaklıklar ve bu koşullarda direnemez. UPS için bütçe biriktirin.
- Makaleler
- 5
Elektrik kesintisi kısmını çözeceğim ama ısı için bütçem yok. ATX anakarta geçmem lazım bunun için. O da çok masraf.Hocam voltaj koruma rölesi bizde taktıracaktık ama akım koruma priziyle aynı amaca hizmet ediyor sadece tüm prizleri kapsıyor. Ek masraf yani. Almayın. Samsung her ne kadar kendim de kullansam da ve muadillere nazaran ciddi manada uzun ömürlü olsa da bu sıcaklıklar ve bu koşullarda direnemez. UPS için bütçe biriktirin.
Yeni konular
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-