Custom ROM kurmak için Odin ile TWRP flashlıyorum, Pass yazıyor ama telefonu yeniden başlatırken kapatma+ses açma tuşuna bassam bile yeniden download moda giriyor. Vbmeta hazırladım, o da olmadı. Ne yapmam gerekli?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bunu Odin'de hangi kısma seçmem gerek. Yani AP, user data vs diyor ya. Bir de TWRP ile aynı anda mı flashlıyacağım?
AP kısmına ekleyin ilk önce Vbmeta'yı kurun sonra TWRP'yi kurabilirsiniz.
- Makaleler
- 9
Odin cihazı algıladı mı? Cihazda herhangi bir hata var mı? Sol üstte kırmızı yazı var mı?
Peter
Deneyimli
Odin cihazı algıladı mı? Cihazda herhangi bir hata var mı? Sol üstte kırmızı yazı var mı?
Tamam hocam girdim TWRP'ye Odin'i kapatım açıp öyle kurdum. crDroid kurmak için ne yapmam gerekiyor TWRP'de söyleyebilir misiniz?
- Makaleler
- 9
Tamam hocam girdim TWRP'ye Odin'i kapatım açıp öyle kurdum. crDroid kurmak için ne yapmam gerekiyor TWRP'de söyleyebilir misiniz?
Komple wipe ve format data yes yapın reboot recovery. Sonra ROM'u cihaza atın ve kurun.
Peter
Deneyimli
Komple wipe ve format data yes yapın reboot recovery. Sonra ROM'u cihaza atın ve kurun.
@Heribert Yavuz, hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ben GApps indireceğim ama buradan ne seçmem gerek? crDroid Android 16 diyor ama burada en fazla 11 var.
The Open GApps Project
OpenGApps.org offers information and pre-built packages of The Open GApps Project. The Open GApps Project is an open-source effort to script the automatic generation of up-to-date Google Apps packages. All Android versions and platforms supported.
- Makaleler
- 9
@Heribert Yavuz, hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ben GApps indireceğim ama buradan ne seçmem gerek? crDroid Android 16 diyor ama burada en fazla 11 var.
The Open GApps Project
OpenGApps.org offers information and pre-built packages of The Open GApps Project. The Open GApps Project is an open-source effort to script the automatic generation of up-to-date Google Apps packages. All Android versions and platforms supported.opengapps.org
MindGApps kullanın, OpenGApps ölü proje.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet