Bıktım bu cihazdan... Her gün ayrı bug. Bazen Bluetooth kulaklık bağlandığında ses aşırı az çıkıyor, ekran üst tarafta küçülüyor dönüyor garip bir şey oluyor(görseli var), donma kasma, garip UI bugları vs vs.
bu telefon niye böyle? One UI 7 ile çok akıcı idi ama One UI 8 tam bir fiyasko. One UI 8.5 çıktığında Odin ile tam temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Bu bugları düzeltir mi? Cihazdan soğudum a serisi aldığıma lanet ettirdi.
Bu resimdeki gibi oldu ama sadece sağ kenarda 2. bir kamera deliği daha oluştu. Ekranda böyle oldu ama siyaha bağlanan yerler kenarları da oval. Yani ekran ters döndü detaylü anlattım anladınızmı bilmiyorum
Yani illallah ettirdi. Bu buglar neden olur?
Bir yazılım bugu daha mesela. Durduk yere YouTube yazıyor.
bu telefon niye böyle? One UI 7 ile çok akıcı idi ama One UI 8 tam bir fiyasko. One UI 8.5 çıktığında Odin ile tam temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Bu bugları düzeltir mi? Cihazdan soğudum a serisi aldığıma lanet ettirdi.
Bu resimdeki gibi oldu ama sadece sağ kenarda 2. bir kamera deliği daha oluştu. Ekranda böyle oldu ama siyaha bağlanan yerler kenarları da oval. Yani ekran ters döndü detaylü anlattım anladınızmı bilmiyorum
Yani illallah ettirdi. Bu buglar neden olur?
Bir yazılım bugu daha mesela. Durduk yere YouTube yazıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: