20951

Uzman
Bıktım bu cihazdan... Her gün ayrı bug. Bazen Bluetooth kulaklık bağlandığında ses aşırı az çıkıyor, ekran üst tarafta küçülüyor dönüyor garip bir şey oluyor(görseli var), donma kasma, garip UI bugları vs vs.
bu telefon niye böyle? One UI 7 ile çok akıcı idi ama One UI 8 tam bir fiyasko. One UI 8.5 çıktığında Odin ile tam temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Bu bugları düzeltir mi? Cihazdan soğudum a serisi aldığıma lanet ettirdi.

Screenshot_20260113_120229_Google.webp

Bu resimdeki gibi oldu ama sadece sağ kenarda 2. bir kamera deliği daha oluştu. Ekranda böyle oldu ama siyaha bağlanan yerler kenarları da oval. Yani ekran ters döndü detaylü anlattım anladınızmı bilmiyorum :D
Yani illallah ettirdi. Bu buglar neden olur?

Screenshot_20260115_183341_One UI Home.webp

Bir yazılım bugu daha mesela. Durduk yere YouTube yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bıktım bu cihazdan... Her gün ayrı bug. Bazen Bluetooth kulaklık bağlandığında ses aşırı az çıkıyor, ekran üst tarafta küçülüyor dönüyor garip bir şey oluyor(görseli var), donma kasma, garip UI bugları vs vs.
bu telefon niye böyle? One UI 7 ile çok akıcı idi ama One UI 8 tam bir fiyasko. One UI 8.5 çıktığında Odin ile tam temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Bu bugları düzeltir mi? Cihazdan soğudum a serisi aldığıma lanet ettirdi.

Eki Görüntüle 218538

Bu resimdeki gibi oldu ama sadece sağ kenarda 2. bir kamera deliği daha oluştu. Ekranda böyle oldu ama siyaha bağlanan yerler kenarları da oval. Yani ekran ters döndü detaylü anlattım anladınızmı bilmiyorum :D
Yani illallah ettirdi. Bu buglar neden olur?

Eki Görüntüle 218539

Bir yazılım bugu daha mesela. Durduk yere YouTube yazıyor.

Hocam bende de A56 vardı uzun süre kullandım şu an başka birine verdim de hiç bu sorunları yaşamadım.
Güncellemeden sonra böyle olmuş olabilir mi? One UI 7 ile çok stabildi yani yine bug vardı da dediklerinizden yoktu.
Bence One UI 8 temiz kurulum ile de uğraşmayın garanti duruyordur servise gönderin belki cihaz sorunludur.

4 ay kullandım bu cihazı, hiç problem yaşamadım. Üzücü bir durum olmuş seninki.

Üstelik One UI 8'in neyi fiyasko ya? Taş gibi güncelleme, hem A56'da hem S24 FE'de kullandım, hiçbir sorunum olmadı. Senin telefonun sorunlu, mutlaka garantiye ver.

Aktif olarak ayni telefonu kullanıyorum dedigin hicbir sorunu yaşamadım. Senin cihazinda bir sorun var. Bunların ekran goruntusunu alıp garantisi varsa servise gonder bence.

Bu UI buglarının aynısını HyperOS ve OriginOS'te yaşadım. Mesela HyperOS'te Dynamic Island ekranın ortasında belirmişti.

Düşük bütçeli bazı cihazlarda ya marka önem vermiyor ya da cihaz yeni çıktıysa sonraki sürümde hatalar düzeliyor.

Ve asıl garip olan aynı model aynı sürüm iki cihazın birisi bug doluyken diğeri hiçbir hata içermiyor. A56'da da öyle. Bir örneği alttaki mesaj.

One UI 8 gayet temiz bir güncelleme, A56'yla bu tip sorunlar hiç yaşamadım, yaşamamaya devam ediyorum.

One UI 8.5 daha bomba güncelleme olacak.

HM, Note20'den yasal A56'ya geçmeyi düşünüyordum. Sanırım paramı biriktirip 25FE alacağım.

Öyle yapın hocam. A56 yazılım sıkıntılı.

Hocam bende de A56 vardı uzun süre kullandım şu an başka birine verdim de hiç bu sorunları yaşamadım.
Güncellemeden sonra böyle olmuş olabilir mi One UI 7 ile çok stabildi yani yine bug vardı da dediklerinizden yoktu.
Bence One UI 8 temiz kurulum ile de uğraşmayın garanti duruyordur servise gönderin belki cihaz sorunludur.

Bir de ben hard reset de attım aynı. ChatGPT yazılım kaynaklı diyor ama bilemedim.