Şikayet ettim çünkü durumun vahimiyetini görmeniz için.
Wi-Fi gitmeye başladı şimdi de. Çok zor yüklüyor ya da hiç açmıyor. Restart atmak tek çözüm.

Acaba s serisine geçsem mi? Ya da iPhone mu alsam?
Bu telefon çok kötüleşti artık.
A serisi alınmaz. Nokta.

Şikayet ettim çünkü durumun vahimiyetini görmeniz için.
Wi-Fi gitmeye başladı şimdi de. Çok zor yüklüyor ya da hiç açmıyor. Restart atmak tek çözüm.

Acaba s serisine geçsem mi? Ya da iPhone mu alsam?
Bu telefon çok kötüleşti artık.
A serisi alınmaz. Nokta.
Reis, senin cihazda bir sıkıntı var gibi vallahi. Daha önce kendim de A serisi kullandım, hatta A32 kullanmıştım. Isınma sorunu dışında gayet memnundum. Kardeşim A36 aldı, o da gayet memnun şu anda. Garantiye ver ya da durumun varsa cihazı değiştir. S serisine geçilebilir, S serisi cihazlar iyidir zaten dememe bile gerek yok bence. Bayağıdır S22 kullanıyorum, gayet memnunum. Isınma ve batarya sorunu var ama bunları bilerek almıştım zaten. Ha, Android'den sıkıldım diyorsan da iPhone'a geç gitsin. Samsung'daki kişiselleştirme imkanları iPhone'da yok ama kişiselleştirmeyle bir işin yoksa ve hâlihazırda Samsung ekosisteminde değilsen geçilir.

Reis, senin cihazda bir sıkıntı var gibi vallahi. Daha önce kendim de a serisi kullandım, hatta A32 kullanmıştım. Isınma sorunu dışında gayet memnundum. Kardeşim A36 aldı, o da gayet memnun şu anda. Garantiye ver ya da durumun varsa cihazı değiştir. S serisine geçilebilir, s serisi cihazlar iyidir zaten dememe bile gerek yok bence. Bayağıdır S22 kullanıyorum, gayet memnunum. Isınma ve batarya sorunu var ama bunları bilerek almıştım zaten. Ha, Android'den sıkıldım diyorsan da iPhone'a geç gitsin. Samsung'daki kişiselleştirme imkanları iPhone'da yok ama kişiselleştirmeyle bir işin yoksa ve hâlihazırda Samsung ekosisteminde değilsen geçilir.

Vallahi hocam normal şartlarda Android çiyim ben. Ancak iPhone da böyle saçmalıklar olmuyor diye sinirden dedim. S serisi alsam muhtemelen hiçbir problem kalmayacak onu da biliyorum. S serisi alacağım muhtemelen. Ya da çözüm bekleyeceğiz.

Ve hocam cihazda sorun ne olabilirki? Hangi parçadan olabilir? Ben pek ihtimal vermiyorum.

Son düzenleme: