Samsung Galaxy A34 5G Bulanık ekran sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 439
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 70
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    mavi ekran
Bizim burada MediaMarkt yok. Küçük bir ilçedeyim. Onun yerine, elinde Galaxy S8 ve A34 5G'si olanlar yok mu burada? Onlar da kıyaslama yapabilirler.

Galaxy S8 ve A34 5G'si olanlar yok mu burada? Onlar da kıyaslama yapabilirler.
Hocam ikisine birden sahip olan çıkacağını sanmıyorum ama isterseniz A54'ün fotoğrafını atayım. Benzer ekranlara sahipler sanırım. İkisini de görmüştüm ve çok görüntü farkı yoktu.

İfadeler: 439
Hocam ikisine birden sahip olan çıkacağını sanmıyorum ama isterseniz A54'ün fotoğrafını atayım. Benzer ekranlara sahipler sanırım. İkisini de görmüştüm ve çok görüntü farkı yoktu.
En adil kıyaslama için keşke elimde profesyonel bir video kamera veya DLSR makina olsaydı. O zaman, en verimli kıyaslamayı yapabilirdim...

DLSR makina olsaydı. O zaman, en verimli kıyaslamayı yapabilirdim...
Benim makine de yanımda değil ki, keşke olsaydı. iPhone 11 ile çektim, böyle görünüyor:

Daha yakından çekemedim maalesef, netlemiyor.
Technopat'ı görmezden gelin

Bence bir mağazaya gidip aynı model cihazın ekranını inceleyin.

Bence bir mağazaya gidip aynı model cihazın ekranına göz atın.
Ben de onu düşünmüştüm ama yakınında mağaza yokmuş maalesef. Telefoncularda falan yok mudur ki hiç, bir rica etseniz?

Sizde mi cihazımda anormallik gördünüz?
Hayır, ama Samsung'un ekranlarında cidden bir anormallik var. Ben satışa çıktığı zaman A54 almıştım, dokunmatiğinde, kaydırmalarda takılma oluyordu. Birkaç farklı MediaMarkt'a uğrayıp aynı modeli inceledim, hepsinde aynı sorun mevcuttu. Cihazı iade ettim.

Bende olmadı hiç, güncelleme falan geldi herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…