Detaylar
Kim cevapladı?Hocam ikisine birden sahip olan çıkacağını sanmıyorum ama isterseniz A54'ün fotoğrafını atayım. Benzer ekranlara sahipler sanırım. İkisini de görmüştüm ve çok görüntü farkı yoktu.Galaxy S8 ve A34 5G'si olanlar yok mu burada? Onlar da kıyaslama yapabilirler.
En adil kıyaslama için keşke elimde profesyonel bir video kamera veya DLSR makina olsaydı. O zaman, en verimli kıyaslamayı yapabilirdim...Hocam ikisine birden sahip olan çıkacağını sanmıyorum ama isterseniz A54'ün fotoğrafını atayım. Benzer ekranlara sahipler sanırım. İkisini de görmüştüm ve çok görüntü farkı yoktu.
Benim makine de yanımda değil ki, keşke olsaydı. iPhone 11 ile çektim, böyle görünüyor:DLSR makina olsaydı. O zaman, en verimli kıyaslamayı yapabilirdim...
Daha yakından çekemedim maalesef, netlemiyor.
Technopat'ı görmezden gelin 
Sizde mi cihazımda anormallik gördünüz?Bence bir mağazaya gidip aynı model cihazın ekranına göz atın.
Ben de onu düşünmüştüm ama yakınında mağaza yokmuş maalesef. Telefoncularda falan yok mudur ki hiç, bir rica etseniz?Bence bir mağazaya gidip aynı model cihazın ekranına göz atın.
Hayır, ama Samsung'un ekranlarında cidden bir anormallik var. Ben satışa çıktığı zaman A54 almıştım, dokunmatiğinde, kaydırmalarda takılma oluyordu. Birkaç farklı MediaMarkt'a uğrayıp aynı modeli inceledim, hepsinde aynı sorun mevcuttu. Cihazı iade ettim.
Bende olmadı hiç, güncelleme falan geldi herhalde.Hayır, ama Samsung'un ekranlarında cidden bir anormallik var. Ben satışa çıktığı zaman A54 almıştım, dokunmatiğinde, kaydırmalarda takılma oluyordu. Birkaç farklı MediaMarkt'a uğrayıp aynı modeli inceledim, hepsinde aynı sorun mevcuttu. Cihazı iade ettim.
Genel olarak panel kalitesini mi düşürdüler? Değişim yapsam da bir şey değişmez o zaman...Bende olmadı hiç, güncelleme falan geldi herhalde.
Yeni konular
-
-
Ev ve Yaşam My Rabbit deterjanlarda ikinci ürün 100 TL kampanyası
- Işıklımışıklı
-
Elektronik Xiaomi 20.000 mAh 33W powerbank, Troy karta özel 899 TL
- fenerlimuhendis
-
-
-
-