MaxElis

Uzman
İnternette cihaza ısınıyor diyenler var, cihazın oyun testlerine baktım PUBG 43 derece falan oluyor. İnternette, oyun oynarken bu dereceler normal deniyor. O zaman neden bu cihaza ısınıyor diyorlar, sorun yok gibi duruyor.

Oyun için alacaksanız farklı alternatiflere yönelin Exynos 1380 verimsiz bir işlemci bütçenizi arttırıp snp 888 tercih edebilirsiniz.

Sadece oyun için almayacağım hem günlük kullanım hem oyun bütçe de Max 15k maalesef PUBG gibi oyunları 60 FPS açtığını duydum neden verimsiz acaba?

Sadece oyun için almayacağım hem günlük kullanım hem oyun bütçe de Max 15k maalesef PUBG gibi oyunları 60 FPS açtığını duydum neden verimsiz acaba?

PUBG ağır bir oyun değil ki 2017'de çıkan iPhone 8 bile aynı performansı veriyor snp 888 90FPS verebilecek düzeyde ayrıca yüksek çözünürlüklü oyun deneyimi sunabiliyor. S21 FE her anlamda gelişmiş üst segment bir cihaz.

Oyun için X6 Pro'ya çıkılamıyorsa, Tecno Camon 20s Pro 5G düşünülebilir. Daha günlük kullanıma uygun Nothing Phone 1 veya Realme 11 Pro modeli var. İlle de Samsung isteniyorsa bu bütçede A35'in üstüne çıkamazsınız korkarım.

POCO'nun kamerası kötü galiba sadece oyun için kullanmayacağım.
O zaman Realme GT2 bak, işlemcisi güçlü ve ana kamera sensörü iyi ama kamerayı daha performanslı kullanmak için farklı kamera uygulaması indirmen gerekecek.

S21 FE Snapdragon da iyi bir tercih olur.

Son düzenleyen: Moderatör: