vlknn

Başarılı
Merhaba iyi Sosyaller, yakın zamanda yeni bir Samsung telefon almayı düşünüyorum. A35 düşünüyordum, bugün fiyatı açıklandı ve ön siparişe açıldı. 8 GB + 128 GB Modeli 15.499 TL olarak satışa sunuldu. Bu bütçelere çıkmışken biraz daha zorlayıp 20K civarına da çıkıp S23 FE almak ne kadar mantıklı olur sormak istedim. Daha uzun ömürlü olacaksa mantıklı bir tercih gibi geliyor, sürekli telefon değiştirmiyoruz sonuçta. Bilgisi, tecrübesi olan kişiler yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Damla centik olsaydi A34 ile A35'e ayni telefon derdim, o derece benzer cihazlar. S23 FE cok daha mantikli olur ama bu iki cihaz zaten bambaska segmentlerde cihazlar, kiyaslamasi bile guc ve sacma.

S23 FE yerine de dusunurseniz S22 arada dusuyor son zamanlarda, bakilabilir.

Damla centik olsaydi A34 ile A35'e ayni telefon derdim, o derece benzer cihazlar. S23 FE cok daha mantikli olur ama bu iki cihaz zaten bambaska segmentlerde cihazlar, kiyaslamasi bile guc ve sacma.

22 bataryası çok sıkıntı.

S23 FE bence harika seçim olur.

A35 alınacağına A34 256GB modeli daha mantıklı olur ama S23FE ile kesinlikle kıyaslanamaz. S serisi her zaman iyidir.

Telefonların segmenti bile farklı hocam. Biri premium serinin özellik kısılmış hali diğeri orta segmentin giriş modellerinden biri.
Teknik olarak daha iyi olduğunu biliyordum ama çok bilgim olmadığı için belki bir problemi vardır diye sormak istedim, cevap için çok teşekkürler
S23 FE'ye çıkmak kesinlikle en mantıklısı olur. A35 çıkış fiyatıyla zerre F/P değil maalesef.
A35 daha uygun çıkar diye bekliyordum açıkçası fiyat şaşırttı beni, o yüzden bu kadar vermişken biraz daha ekleyip daha uzun ömürlü bir cihaz alınabilir diye düşündüm.

S23 serisinin tasarımını çok seviyorum bir de olabildiğince yeni nesil almak istiyorum, S23 FE benim için daha uygun gibi.
22 bataryası çok sıkıntı.

S23 FE bence harika seçim olur.

A35 alınacağına A34 256GB modeli daha mantıklı olur ama S23FE ile kesinlikle kıyaslanamaz. S serisi her zaman iyidir.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, kararım netleşti. İyi akşamlar, iyi sosyaller dilerim

Teknik olarak daha iyi olduğunu biliyordum ama çok bilgim olmadığı için belki bir problemi vardır diye sormak istedim, cevap için çok teşekkürler
Hocam segment farkı başka bir şey ya. Telefonu alınca duruşundan, elinde tutuşundan belli oluyor. Mesela bende şu an Mi 6 var yıllardır kullanıyorum. Redmi Note 13 Pro getir yanına benimki daha klas duruyor. Aynı şey A35 için de geçerli, plastik çerçeveyi hissedince elindekinin düşük model olduğunu anlıyorsun hiç özelliklerine bakmana gerek yok. Ha tabi özellik olarak da fark çok. Olay sadece daha performanslı işlemci, daha iyi kamera değil. IPX8, USB 3.2 desteği, Display Port desteği, kablosuz şarj, Wifi 6 GHz desteği gibi orta segmentte bulunmayan premium denebilecek özellikler de var.

Son düzenleme: