680 ile P35 arasında dağlar var.
Az pahalı olsun ama en az 6 GB RAM olsun. One UI Core düşük tüketiyor falan ama yine de hafif değil.
680 ile P35 arasında dağlar var.
Cok daha iyi. @Violett cok guzel bir sekilde anlatmis.
Bunu bekleseydim keske. Ama yine de 5G modeli varken gereksiz gibi, Realme 9i de alabilirdim belki.Samsung yeni telefonu Galaxy M14 4G modelini duyurdu. Arktik mavi ve safir mavi olmak üzere iki renk seçeneğinde satışa çıkacak. Telefonun 2 farklı versiyonu var. 4GB RAM ve 64GB depolama sürümüne sahip olan model 100 dolar (3.185,00 TL) , 6GB ve 128GB'lık sürümüne sahip telefonun fiyatı ise 140 dolar (4.459,00 TL) olarak belirlenmiş durumda. Orta seviye bir telefon olmasıyla birlikte güç düğmesine monte edilmiş parmak izi ve Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Android 13 OneUI 5.1 işletim sistemi ile satışa çıkarıldı. Fakat en az 2 büyük işletim sistemi güncellemesi alacağı söyleniyor. Yani Galaxy M14 4G, Android 14 ve Android 15 sistem güncellemelerini telefona verecek. Teknik özelliklerini aşağıya yazdım hocalarım.
Eki Görüntüle 25349
Ekran: 1080 x 2400 piksel çözünürlüklü, 6.7 inçlik FHD+ Infinity-U LCD ekran, 90Hz yenileme hızı ve 391 PPI
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 680 Mobil Platform, Adreno 610 GPU ile
RAM ve Depolama: 4GB / 6GB RAM, 64GB / 128GB dahili depolama, microSD kart ile 1TB’a kadar genişletilebilir
İşletim Sistemi: Android 13, One UI 5.1 ile birlikte, 2 işletim sistemi güncellemesiyle yükseltilebilir
Arka Kamera: f/1.8 diyafram açıklığına sahip 50 Megapiksel ana kamera, f/2.4 diyafram açıklığına sahip 2 Megapiksel derinlik sensörü ve 2 Megapiksel makro sensörü, LED flaş
Ön Kamera: f/2.0 diyafram açıklığına sahip 13 Megapiksel ön kamera
Pil: 5000 mAh (tipik) batarya, 25W hızlı şarj desteği
Kaynak:
![]()
Galaxy M14 uygun fiyatı ile geldi - Hardware Plus - HWP
Samsung'un yeni uygun fiyatlı telefonu Galaxy M14 resmi olarak tanıtıldı. Gelin telefonun özelliklerine yakından göz atalım.hwp.com.tr
Hayirlisi olsun be hocamCok daha iyi. @Violett cok guzel bir sekilde anlatmis.
Bunu bekleseydim keske. Ama yine de 5G modeli varken gereksiz gibi, Realme 9i de alabilirdim belki.