1-2 ay içinde S24 almayı düşünüyorum. Biraz küçük bir telefon kullanmak istiyorum ama Note 13 Pro 5G'nin de şarjının 1 günü çıkarmasına alıştım. Oyun oynuyorum ama genelde Clash Royale gibi nispeten hafif oyunlar. S24 FE düşünüyordum lakin büyük olduğu için S24 düşünüyorum. Siz ne tavsiye edersiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Alınır ama 2026 Ocak'tan itibaren karaborsaya düşer, resmi satıcılarda bulamazsın. O yüzden elini çabuk tut.1-2 ay içinde S24 almayı düşünüyorum. Biraz küçük bir telefon kullanmak istiyorum ama Note 13 Pro 5G'nin de şarjının 1 günü çıkarmasına alıştım. Oyun oynuyorum ama genelde Clash Royale gibi nispeten hafif oyunlar. S24 FE düşünüyordum lakin büyük olduğu için S24 düşünüyorum. Siz ne tavsiye edersiniz?
Emre.py
Üstün
2026 Ocak'ta düşünüyordumAlınır ama 2026 Ocak'tan itibaren karaborsaya düşer, resmi satıcılarda bulamazsın. O yüzden elini çabuk tut.
Thanos
Üstün
Aynı düşünceye sahibim, bende 15 tatilde telefon alacağım ama muhtemelen karaborsaya düşecektir. S23 Serisinde de öyle oldu, S25 çıktı veya çıktıktan hemen sonra karaborsaya düştü.
Emre.py
Üstün
Kredi kartına taksit de yok ki anasını satayım.Aynı düşünceye sahibim, bende 15 tatilde telefon alacağım ama muhtemelen karaborsaya düşecektir. S23 Serisinde de öyle oldu, S25 çıktı veya çıktıktan hemen sonra karaborsaya düştü.
Vadbav
Başarılı
Reis kızıyor taksitle telefon alınmasına.
- Makaleler
- 6
1-2 ay içinde S24 almayı düşünüyorum. Biraz küçük bir telefon kullanmak istiyorum ama Note 13 Pro 5G'nin de şarjının 1 günü çıkarmasına alıştım. Oyun oynuyorum ama genelde Clash Royale gibi nispeten hafif oyunlar. S24 FE düşünüyordum lakin büyük olduğu için S24 düşünüyorum. Siz ne tavsiye edersiniz?
Bataryada üzer. Onu göz ardı edersen iyi cihaz.
Ama illa Samsung alacaksan o bütçede S25 FE al.
Emre.py
Üstün
S24 FE alırım daha iyi. Aralarında neredeyse fark yok.Bataryada üzer. Onu göz ardı edersen iyi cihaz.
Ama illa Samsung alacaksan o bütçede S25 FE al.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer