Küçük telefon istediğiniz için fazla bir muadil yok ancak küçük telefon şartı yoksa başka modeller önerebilirim. Batarya ve boyutu nedenli ısınma olarak üzebilir onun dışı gayet güzel cihaz.

Redmi sadece alt orta segment üretiyor. Ayrıca yazılımları da iyi değil. Mumla aramanız normal.
Ama Honor veya Xiaomi bakmanız daha iyi bir karar olur.

Hocam elinizde Redmi ve POCO'nun Mi'den daha kötü yazılıma sahip olması konusunda bir kaynağınız var mı? Meraktan soruyorum.

Hocam elinizde Redmi ve POCO'nun Mi'den daha kötü yazılıma sahip olması konusunda bir kaynağınız var mı? Meraktan soruyorum.

POCO, Redmi ile Mi yazılımlarını karsılastırabileceğim cihazlar elime geçiyor tabii.
Redmi'de (sadece ben değil, kullananlarda söylüyor) reklam ağırlıklı. Tabii kaldırma yolları var ama reklam gösteriliyor. Aynı zamanda cihaz 1-2 güncellemeye kalmadan çok fazla takılmaya donmaya ve ağırlaşmaya başlıyor.
POCO ise Redmi gibi reklamlı ama ondan farklı olarak daha kısıtlı gibi. Yani ayarlar ikonları olsun, onun ayarları olsun vs hem Redmi hem mi cihazlardan farklı bir görünüşe sahip.
Aralarından en stabil ve reklamsız çalışan mi serisi oluyor tabii.
Kısaca kaynak kullananlar, benim deneyimlediğim vs.
hatta nasıl POCO Redmi ile mi serisi cihazdan farklı gibi gösteriyor sana resimlerle göstereyim.
Bu sıradan Redmi/Mi serisi bir cihazın ekran görüntüsü.

images-30.webp

Bu da POCO bir cihazdan alınan ekran görüntüsü.

images-31.webp

Baktığında ikonlar olsun vs farklılıklar var (dediğim yerlerde) daha az uğraşılmış gibi hissettiriyor.
Umarım sorunu düzgün yanıtlayabilmisimdir. İyi günler.