Android de Samsung dışına çıkmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ayrıca benim için videoda önemli Honor 4K 30 FPS video çekerken S24 FE 8K 30 FPS çekebiliyor. Honor 200 de art arda fotoğraf çekilmedeiğini yapay zekanın 1 2 saniye işlemesi olduğu söyleniyor sinir bozucu olsa gerek.
Aynı şey Samsung’da da var ne yazık ki. Samsung’da kapatılabiliyor ama.

Bildiğim kadarıyla aynı kamerayı kullanıyolar bir yapay zekası farklı sanırım fotoğraf gayet yeterli derecede çekmiş teşekkür ederim daha karanlıkta başka fotoğrafın var mı hocam.
Samsung Members da bulabilirsiniz hocam.

Android de Samsung dışına çıkmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ayrıca benim için videoda önemli Honor 4K 30 FPS video çekerken S24 FE 8K 30 FPS çekebiliyor. Honor 200 de art arda fotoğraf çekilmedeiğini yapay zekanın 1 2 saniye işlemesi olduğu söyleniyor sinir bozucu olsa gerek.
Bu algi dogru degil. Android'de cinli markalarda daha dogru dusuk isik performansi verecek cihazlar varken, Samsung'a sadik kalmak mantikli degil. Eger amacin video cekmekse S24 FE al. O konuda Honor'dan daha basarili. Honor 200'de GSMarena'da boyle bir sorun duymadim. Varsa bile guncellemeyle giderilmistir. Bu arada "S24 FE sorun" yazarsaniz Google'a S24 FE'den sogursunuz. Yani her cihazin handikapi var.

Bu algi dogru degil. Android'de cinli markalarda daha dogru dusuk isik performansi verecek cihazlar varken, Samsung'a sadik kalmak mantikli degil. Eger amacin video cekmekse S24 FE al. O konuda Honor'dan daha basarili. Honor 200'de Gsmarena'da boyle bir sorun duymadim. Varsa bile guncellemeyle giderilmistir. Bu arada "S24 FE sorun" yazarsaniz Google'a S24 FE'den sogursunuz. Yani her cihazin handikapi var.

Evet haklısınız bence şu aşamada en iyi karar mağzadan ikisini de test edip kafama yatanı almak gibi duruyor. Her cihazda olduuğu gibi Honor'unda bilmediğimiz sorunları olabilir. En iyi kararı mağzada verilecek gibi duruyor.

Ve daha önceki telefonunuz neydi? Ya da bir ekosistem falan var mı?

Ne amaçla kullanıcaksınız hocam?

Fotoğraf, video, günük kullanım gibi işler telefondan sadece bir Candy Crush birda tavla gibi oyun oynarım. Eski telefonum Vivo Y33s o artık çok eski bir cihaz geçen sene 1 sene götürsün diye 2.el almıştım daha üst segmente geçmek istedim.

@ysfayd57, seciminizde bol sans. Umarim sizi memnun edecek cihazi alirsiniz.

Teşekkür ederim.