S24FE alabilirsiniz o zaman hocam. Günlük kullanım için her ikiside çok iyidir. Uzun giden ve güzel kamerası olan bir telefon.Fotoğraf, video, günük kullanım gibi işler telefondan sadece bir Candy Crush birda tavla gibi oyun oynarım. Eski telefonum Vivo Y33s o artık çok eski bir cihaz geçen sene 1 sene götürsün diye 2.el almıştım daha üst segmente geçmek istedim.
Teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Oyun oynasan bile mesela PUBG gibi oyunlar oynamayacaksan, uzun ömürlü ve Samsung eko sistemi gibi bir planın varsa S24 FE alınır. S24 FE içindeki Exynos genel performans konusunda iyi ama oyun konusunda pek başarılı değil.
Kamera konusundada başarılı S24 FE. Normalde Honor 200 önerirdim ama yazılım güncellemesi desteği çok yakında bitecek. Bu yüzden S24 FE daha iyi tercih olacaktır sizin için.
Kamera konusundada başarılı S24 FE. Normalde Honor 200 önerirdim ama yazılım güncellemesi desteği çok yakında bitecek. Bu yüzden S24 FE daha iyi tercih olacaktır sizin için.
S24 FE alabilirsiniz o zaman hocam. Günlük kullanım için her ikisi de çok iyidir. Uzun giden ve güzel kamerası olan bir telefon.
Uzun ömürlülük konusunda 7 sene ile zaten S24 önde ama kamera kıyaslamalarına YouTube'dan baktım H200 daha çok yapay renkler içeriyor Samsung daha gerçekçi renkler hangisinin kamerada daha iyi olduğuna kara veremedim size göre kamerada hangisi?
Uzun ömürlülük konusunda 7 sene ile zaten S24 önde ama kamera kıyaslamalarına YouTube'dan baktım H200 daha çok yapay renkler içeriyor Samsung daha gerçekçi renkler hangisinin kamerada daha iyi olduğuna kara veremedim size göre kamerada hangisi?
Bana kalırsa S24 FE daha iyi. Ancak Samsung sağ olsun fotoğrafları bir güzel yapay zekasına boğuyor.
Ama kapatabiliyorsunuz da.
- Makaleler
- 23
Yapay degil aslinda. Samsung'un renk gamutunu begenmissiniz cogunluk gibi. Benim goz zevkime Honor 200 daha fazla uyuyor. Honor 200 biraz gizemli bir cihaz. Hakkinda cok bilgi yok. Bu arada 200 Pro'ya butce cikar mi?Uzun ömürlülük konusunda 7 sene ile zaten S24 önde ama kamera kıyaslamalarına YouTube'dan baktım H200 daha çok yapay renkler içeriyor Samsung daha gerçekçi renkler hangisinin kamerada daha iyi olduğuna kara veremedim size göre kamerada hangisi?
- Makaleler
- 6
Honor 200 Android 16'yı alırsa bir daha güncelleme almayacağını bilerek 5 6 yıl kullanırsınız yine de. Tabii bu S24 fede daha uzun ama 5 6 sene içerisinde telefonu değiştirebilirseniz, Honor 200 alabilirsiniz ayrıca. Eğer Honor 200 Android 15'te kaldıysa 1 sene daha az ömrü olur işte.
Arlecchino
Başarılı
Android de Samsung dışına çıkmak ne kadar mantıklı bilmiyorum.
Onlarca telefonu deneyimleyen birisi olarak söylüyorum: Benim için en iyi hissettiren arayüz Honor'a aitti. 3 günlük S24 deneyimim sonrası kendimi boşlukta hissettim. Fakat Honor 200, S24 FE karşısında tercih edilmez, en F/P cihaz bu. Bu arada Honor 200 Pro OV50h kullanıyor fakat gece fotoğrafları berbat o bütçede alınmaz.
Yapay degil aslinda. Samsung'un renk gamutunu begenmissiniz cogunluk gibi. Benim goz zevkime Honor 200 daha fazla uyuyor. Honor 200 biraz gizemli bir cihaz. Hakkinda cok bilgi yok. Bu arada 200 Pro'ya bütçe cikar mi?
Evet haklısınız sanırım ben ilk başta S21 FE düşünüyordum fakat batarya, ısınma sorunu ve güncellemeyi kesmesi yüzüne vazgeçtim biraz daha ekleyip bu fiyatlara çıktım daha fazlasına ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum oyun oynamak için bilgisayarım var zaten diğer işleri S24 FE Honor 200 bandındaki cihazların da görebileceğini düşünüyorum.
Honor 200 Android 16'yı alırsa bir daha güncelleme almayacağını bilerek 5 6 yıl kullanırsınız yine de. Tabii bu S24 fede daha uzun ama 5 6 sene içerisinde telefonu değiştirebilirseniz, Honor 200 alabilirsiniz ayrıca. Eğer Honor 200 Android 15'te kaldıysa 1 sene daha az ömrü olur işte.
Telefonu değiştirmeyide hesaba katarsak Honor 200'ü satmanın kolay olacağını pek sanmam ama Samsung'da işler öyle değil 5 sene sonrasını düşünürsek ve o zamanda bile güncelleme alacak.
- Makaleler
- 23
Aslinda edilir. Kamera olarak, dusuk isik performansi olarak, oyunlarda klasik Exynos'larda oldugu gibi %50 performans kaybi yasatmayacaktir. Bu performans kaybi S24 FE'de de bulunuyor maalesef. GSMarena'dan duyunca sok olmustum fakat Reddit'den arastirinca dogru oldugunu anladim. Ayrica S24 FE'yi sarj edene kadar sakal uzatirsin. Onun disinda Honor 200'de 12 GB RAM secenegide cabasi. S24 FE'nin ustun oldugu konular bana gore selfie kamerasi kalitesi ve video cekimi. Arka kamerada Honor 200 daha basarili. Honor 200, batarya konusunda da daha basarili. Hatta @totra_proska kullaniyor bizzat Honor 200'u. Konu sahibi arkadas guncellemeyi dert etmiyorsa Honor 200 alabilir. Daha memnun kalacagina eminim. Fakat guncelleme kritik bir onemdeyse S24 FE'de alabilir.Onlarca telefonu deneyimleyen birisi olarak söylüyorum: Benim için en iyi hissettiren arayüz Honor'a aitti. 3 günlük S24 deneyimim sonrası kendimi boşlukta hissettim. Fakat Honor 200, S24 FE karşısında tercih edilmez, en F/P cihaz bu.