Hangi telefonu alırsınız?

• Samsung Galaxy S24 Ultra

• iPhone 15 Pro Max

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
24 Ultra tabii, teknik olarak daha iyi kamera daha iyi depolama daha iyi fiyat performans daha iyi, Apple ne veriyor? ''Prestij.''

Uzun yıllar aynı performans, kamera, hizmet ve anlık kullandığım telefondan daha rahat geçiş yapabilecek olmam sebebiyle iPhone 15 Pro Max tercih ederdim.

Samsung'un Zoom performansı çok iyi ancak karşılaştırma videolarında bakarsanız deli gibi efekt ekliyor, muhtemelen kapatılıyordur, kapanıyorsa Samsung, kapanmıyorsa iPhone, ben performanstan çok kameraya önem veriyorum, gerçi ikisi de değil, pura 70 Ultra diyorum ben.

Bana kalırsa iki cihazda üst segment oldukları için zevk meselesi oluyor bu iki cihazdan birini seçmek, şahsen Samsung ara yüzü olsun kalem özelliği olsun malzeme kalitesi ve kamera performansı olsun bence daha önde bir cihaz 15 Pro Max'den.

bakarsanız deli gibi efekt ekliyor, muhtemelen kapatılıyordur, kapanıyorsa Samsung
Samsung'un kamera uygulaması'nın çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Efektleri ve gereksiz kısıtlamaları var.
Android tarafında çok kaliteli bir kamera uygulamanız yoksa Open Camera öneririm. İzin verilenden daha yüksek kanvas boyutu bile veriyor bende. FHD çekim yapabilen cihaza 4K üzeri kanvas desteği veriyor. (Kalite olarak aşırı iyi değil sensörden kaynaklı ancak Samsung uygulamasından daha iyi.) Hızlı HDR; manuel odak, pozlama ve ISO var.

O kadar param olsa Pura 70 Ultra alırdım. iPhone ve Samsung'a yeterince hakimim ama Huawei'de yalnızca Mate 20 Pro'yu aktif olarak gördüm kullandım. Bakmak isterim.

Bu arada Huawei Mate 20 Pro demişken, hayatımda gördüğüm en sağlam 2. Telefon falandır muhtemelen. Bayağı iyiydi.