KS KS m4tehan Yetkin Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 445 Çözümler 3 Beğeniler 117 13 Mayıs 2026 #11 Aakons dedi: İkisini de önermem. 15t Pro her iki konuda biraz daha iyidir. Ancak yazılımdan dolayı uzak dururdum şahsen.Ama senin için yazılımı çok kötü değilse onu tercih et. Ek önerim Vivo X200 FE olurdu. Genişletmek için tıkla... Vivo aşıyor bütçeyi.
Aakons dedi: İkisini de önermem. 15t Pro her iki konuda biraz daha iyidir. Ancak yazılımdan dolayı uzak dururdum şahsen.Ama senin için yazılımı çok kötü değilse onu tercih et. Ek önerim Vivo X200 FE olurdu. Genişletmek için tıkla... Vivo aşıyor bütçeyi.
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.870 Çözümler 9 Beğeniler 1.865 13 Mayıs 2026 #12 m4tehan dedi: S25e çıkmıyor bütçe. S25 edge ısınmaz mı ? İnce tasarım birde oyun konusunda hangisi? Neden? Genişletmek için tıkla... Isınıyor o yüzden önermem.
m4tehan dedi: S25e çıkmıyor bütçe. S25 edge ısınmaz mı ? İnce tasarım birde oyun konusunda hangisi? Neden? Genişletmek için tıkla... Isınıyor o yüzden önermem.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 13 Mayıs 2026 #13 m4tehan dedi: Vivo aşıyor bütçeyi. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim gibi yazılım çok sorun değilse 15t Pro tercih et. Olmazsa debloat yaparsın.
m4tehan dedi: Vivo aşıyor bütçeyi. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim gibi yazılım çok sorun değilse 15t Pro tercih et. Olmazsa debloat yaparsın.
KS KS m4tehan Yetkin Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 445 Çözümler 3 Beğeniler 117 13 Mayıs 2026 #14 Aakons dedi: O zaman dediğim gibi yazılım çok sorun değilse 15t Pro tercih et. Olmazsa debloat yaparsın. Genişletmek için tıkla... MediaTek işlemci istemiyorum ya. Asily dedi: Bütçenizi aşıyor ancak 49 bine teknosada var. Genişletmek için tıkla... Edge daha mantıklı değil mi? Her konuda neredeyse edge üstün.
Aakons dedi: O zaman dediğim gibi yazılım çok sorun değilse 15t Pro tercih et. Olmazsa debloat yaparsın. Genişletmek için tıkla... MediaTek işlemci istemiyorum ya. Asily dedi: Bütçenizi aşıyor ancak 49 bine teknosada var. Genişletmek için tıkla... Edge daha mantıklı değil mi? Her konuda neredeyse edge üstün.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 13 Mayıs 2026 #15 m4tehan dedi: MediaTek işlemci istemiyorum ya. Genişletmek için tıkla... Ne yapacaksın ki? Emulasyon mu yapacaksın? Eğer emulasyon yapmayacaksan Snapdragon çip istemenin anlamı yok.
m4tehan dedi: MediaTek işlemci istemiyorum ya. Genişletmek için tıkla... Ne yapacaksın ki? Emulasyon mu yapacaksın? Eğer emulasyon yapmayacaksan Snapdragon çip istemenin anlamı yok.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.446 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.771 Yer Karabük 13 Mayıs 2026 #16 m4tehan dedi: MediaTek işlemci istemiyorum ya. Edge daha mantıklı değil mi? Her konuda neredeyse edge üstün. Genişletmek için tıkla... Hayır, çok ısınır.
m4tehan dedi: MediaTek işlemci istemiyorum ya. Edge daha mantıklı değil mi? Her konuda neredeyse edge üstün. Genişletmek için tıkla... Hayır, çok ısınır.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 13 Mayıs 2026 #17 m4tehan dedi: Edge daha mantıklı değil mi? Her konuda neredeyse Edge üstün. Genişletmek için tıkla... Edge S25'ten daha iyi ancak inanılmaz ısınır, bataryası çöp.
m4tehan dedi: Edge daha mantıklı değil mi? Her konuda neredeyse Edge üstün. Genişletmek için tıkla... Edge S25'ten daha iyi ancak inanılmaz ısınır, bataryası çöp.
KS KS m4tehan Yetkin Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 445 Çözümler 3 Beğeniler 117 13 Mayıs 2026 #18 Aakons dedi: Ne yapacaksın ki? Emulasyon mu yapacaksın? Eğer emulasyon yapmayacaksan Snapdragon çip istemenin anlamı yok. Genişletmek için tıkla... 9300 vardı pubgde ısınmamasına rağmen donuyordu, Sp de yaşamadım hiç ve daha güvenilir geliyor. Aakons dedi: Edge S25'ten daha iyi ancak inanılmaz ısınır, bataryası çöp. Genişletmek için tıkla... S25e göre yüzde on ısı odası buhar odası varmış ama.
Aakons dedi: Ne yapacaksın ki? Emulasyon mu yapacaksın? Eğer emulasyon yapmayacaksan Snapdragon çip istemenin anlamı yok. Genişletmek için tıkla... 9300 vardı pubgde ısınmamasına rağmen donuyordu, Sp de yaşamadım hiç ve daha güvenilir geliyor. Aakons dedi: Edge S25'ten daha iyi ancak inanılmaz ısınır, bataryası çöp. Genişletmek için tıkla... S25e göre yüzde on ısı odası buhar odası varmış ama.
ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.008 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.271 13 Mayıs 2026 #19 İkisi de alınmazsa dâhâ iyi olur, S25 Edge içinde iyi işlemci olsa da o kadar parayı hak etmiyor. Xiaomi 15T Pro düşünülebilir.
İkisi de alınmazsa dâhâ iyi olur, S25 Edge içinde iyi işlemci olsa da o kadar parayı hak etmiyor. Xiaomi 15T Pro düşünülebilir.
KS KS m4tehan Yetkin Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 445 Çözümler 3 Beğeniler 117 13 Mayıs 2026 #20 ZCPS21 dedi: İkisi de alınmazsa dâhâ iyi olur, S25 Edge içinde iyi işlemci olsa da o kadar parayı hak etmiyor. Xiaomi 15T Pro düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Edge tasarım vs olsun beni çekiyor ama f8 pro neden alınmaz ?
ZCPS21 dedi: İkisi de alınmazsa dâhâ iyi olur, S25 Edge içinde iyi işlemci olsa da o kadar parayı hak etmiyor. Xiaomi 15T Pro düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Edge tasarım vs olsun beni çekiyor ama f8 pro neden alınmaz ?