- Makaleler
- 6
S24 Plus'ın FE yazılmış hali hayırlı olsun.
Neyse en azından iyi cihaz
Şaka bir yana Flip FE de böyle oldu, aklıma gelen tek ihtimal bunların elinde hayvan gibi 2400 stoku var eritme derdindeler. Bari ucuz olsun, 24 FE'nin üstüne fiyat koymasın da alınırlığı olsun.
Ya bari hani farklı tasarım yapın. Tamam güzel duruyor da yani iyice iPhone'a döndü Samsung da. Tüm telefonlar birbirine benziyor.
Gerileyip 25 bandına oturması lezzetli olurdu.30k ya çıkarsa iyi olur. 24 FEden geçilmez ama daha eski cihaz kullananlar için iyi olur.
24 FEden tek artısı daha hafif daha ince daha iyi soğutma, batarya ve ekran, kamerada ön kamera biraz daha iyi o kadar.çok aman aman fark yok ama iyi fiyatlandırma ile yeni F/P cihazı olur.
Amacı o zaten. İnsanlardaki elma sevdası yüzünden tüm markalar elmaya benzeme derdinde. Üzücü bir durum, nerede golf topu desenli elektrik mavisi Galaxy S5...Ya bari hani farklı tasarım yapın. Tamam güzel duruyor da yani iyice iPhone'a döndü Samsung da. Tüm telefonlar birbirine benziyor.
Ya hocam çirkin değil, haklısınız özleyenler de olur ancak ben S10+ zamanını özledim Samsung'da. Adamlar bildiğin fantezi yapar gibi telefonlar çıkartıyordu, çok hoşuma gidiyordu bu benim.Vallahi Samsung değiştirirse herkesin önceki tasarımı özleyeceğini düşünüyorum. Boş verin böyle kalsın Apple'daki gibi daha kötü tasarım gelir![]()
Pazar payını eline almada çok işe yarar bu yaptıkları mantık ama eski kullanıcıları küstürüyorlar baya. Eski S serilerini sayıklamaktan başka bir şey yapmak kalmıyor bizeAmacı o zaten. İnsanlardaki elma sevdası yüzünden tüm markalar elmaya benzeme derdinde. Üzücü bir durum, nerede golf topu desenli elektrik mavisi Galaxy S5...
Ya hocam çirkin değil, haklısınız özleyenler de olur ancak ben S10+ zamanını özledim Samsung'da. Adamlar bildiğin fantezi yapar gibi telefonlar çıkartıyordu, çok hoşuma gidiyordu bu benim.