Samsung Galaxy S25 ile S26 arasındaki fiyat farkına değer mi?

Makaleler
6
Yer
Atlanta
Selamlar, bir önceki konumu görmüş olanlar vardır. O konuda S27 beklemek yerine S26 almaya karar vermiştim forumdakiler sağ olsun. Ancak, S25 ile S26 arasındaki fiyat farkını da gördüğüm zaman işin tekniğinden anlamadığım için düşündürmüyor değil. Gerçekten 13.000-14.000TL fark verilmeli mi S26 için? Referans aldığım sayfaları ekliyorum.

İşten hiç anlamayan birisi için açıklayıcı şekilde değer/değmez anlatırsanız çok müteşekkir olurum. İyi sosyaller diliyorum.

Ayrıyeten; beklentilerim de genel anlamda kamerasının iyi olması, 2 günü çıkartabilmesi, ekran parlaklığının yüksek olması diye sıralanabilir. Hiç oyun oynamayacağım.

Bence değmez gibi geliyor S25 iyidir. İki telefonda 2 günü çıkartabilir mi pek emin değilim.

Kameralarda çok büyük bir fark bulunmuyor. Batarya süresi daha stabil S26'da. Oda çok fark ettirmeyecektir. Diğer ayrıntılarımı bilgili hocalarıma bırakıyorum iyi kullanmalar.

2 günü çıkartabilmesi
Bence burada Ultra veya Plus telefon tercih etmelisin. Ya da farkli marka. Baz S serisi batarya konusunda hala vasat. S26 en azindan iPhone 17'den daha yuksek batarya kullanim orani sunuyor. S25 ise hem iPhone 17'den hem de 16'dan daha az batarya kullanim suresine sahip. Yalniz bu iki secenekle kisitli kaldiysak o zaman S26'ya cikmaya deger diyorum. Cunku S25, birak 2 gunu 1 gunu bile cikaramayacak kadar fazla batarya omru tuketiyor bosta.

Güncelleme önceliği olarak S26 olacak, o yüzden bence paranız varken en son seriyi alın S26.

@Simon, Hocam şöyle, farklı bir marka düşünmüyorum. Redmi 15 5G ile dilim yandıktan sonra bildiğim markaya gitmeyi daha mantıklı gördüm. Ayrıca benim CustomROM gibi şeylerle de işim olmadığı için çokta problem olacağını sanmıyorum. Eklemek istediğim son bir şey daha var. Ben telefonu yoğun kullanmıyorum. Genellikle yanımda duruyor çünkü bilgisayar başında oturmayı tercih ediyorum. Ancak kenara bıraktığım zaman da durduğu yerde şarjı tükenmesin yani.

@Kriyus, Hocam söylemesi güzel tabii ki ancak arada 14.000TL kadar bir fark olduğu için düşündürüyor.

Acaba, ikinci el bir S26+ ya da S26 Ultra mı düşünsem hocam temiz. Ne dersiniz?

Marka olarak Samsung ile devam etmek istiyorsun anladigim kadariyla. O halde S26'ya deger diyorum. Exynos yonga olmasi gozunu korkutmasin. Bir S26 iki de A5X serisi. Bu iki telefondaki Exynos bosta durduk yere isinmayan ve batarya tuketmeyen cihazlar. Ben kendi hayatimdan artik ikinci eli cikardim. Sana da tavsiye ederim. Onceki sahibinin o telefonu neresiyle kullandigini tahmin etmek zor. S26 veya A57 bakabilirsin. A57 sana daha kotu kamera verir fakat batarya suresinde fark edilir sicrama yasarsin. S26 ise daha az batarya omru ancak farkla daha iyi kamera performansi verecektir. Bu da konuyu okuyup alternatif arayan arkadaslar icin bir telefon. Ben bu butcede bunu alirdim.

@Simon, Evet, Samsung'dan devam etmeyi düşünüyorum. Ayrıca bilgi için de teşekkür ederim. Batarya performansını bu Redmi 15 5G'de bol bol aldım ve fark ettim ki ben telefonu aktif kullanmıyorum. Kullandığım zamanlarda da fotoğraf çekme ihtiyacım oluyor. Bu yüzden A57 yerine S26 düşünüyorum.

Peki hocam YD Sıfır bir S26 Ultra alsam pişman eder mi?

Rica ederim. Cift telefon tasima zorunlulugun olur. Bence ugrasma oyle seylerle. Ayrica kompakt cihaz kullanmak daha iyi genel olarak.

@Simon, Çift cihaz kullanmayacağım hocam. Demek istediğim şu, Redmi 15 5G ile batarya performansını tecrübe ettikten sonra fark ettim dediğim gibi ben telefonu aktif kullanmıyorum. Bu yüzden bana batarya performansından daha çok kamera lazım. %60 - %40 yani. O yüzden S26 geçeceğim. Onun için sordum YD Sıfır S26 Ultra pişman eder mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…