Samsung Galaxy S25 ile S26 arasındaki fiyat farkına değer mi?

Pil onemli ise duz seriler uzer Plus veya ultralara yonelin.

Anladim. Ben yine de TR cihazi oneririm. Az para degil cunku.

S25 'i sırf snapdragon olmasından dolayı S26 'ya tercih ederdim. İnsanlar S23'ten beri sürekli aynı cihaz üretiliyor diyor ve haksız değiller. Birileri gelip şimdi "görüntü işleme kalitesi yüksek" ıvır zıvır bin tane kağıt üstü şey sıralayabilir. Ama genel olarak aynı cihazın CPU güncellenmiş, tasarımda çok ufak değişiklikler yapılmış hali başka hiçbir farkı yok.

S24 'te ani ısınma ve pilin su gibi gitme sorunu olmasa S25 'e dahi para vermeye gerek yok. S23 'ü de sırf bombeli kenar tasarımından dolayı almazdım yani yoksa S23, S24'ten daha sorunsuz cihaz.

Yurtdışı cihaz alınır mı? Ben 1.5 sene S24U kullandım, sırf 10-12 lira server kayıt ücreti vermemek için TR cihaza geçtim ki bu büyük bir hataydı benim için. Şimdi hiçbir cihaz memnun etmiyor
Şu an kapalı kutu yurtdışı bir S25U 41-42 civarında, 2027 ağustos'a kadar kafanız rahat. O süre zarfında server kaydı açılırsa ortalam 250 - 350 USD arasına kaydı yaptırır keyfinize bakarsınız. Ama ben ileride server kaydıyla yapılan IMEI'nın patlama riskini göze alamam derseniz TR daha mantıklı. Orada da gidip S26 'ya para vermem, S25 alır geçerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…