Makaleler
6
Samsung 6,66 inçlik boyuta sahip olan S26+ için seri üretime başladı.

20251230_205135.webp

Şirket S26 Ultra'daki M14 OLED panel yerine S25+'daki paneli kullanmaya devam etmesi bekleniyor. Galaxy S26 ailesinin şubat ayı üretim adetleri şu şekilde olması bekleniyor;
  • Galaxy S26: 700.000 adet.
  • Galaxy S26 Plus: 600.000 adet.
  • Galaxy S26 Ultra: 3,6 milyon adet.
Samsung S26 Edge modelini iptal ederek sürdüğü S26 Plus modeli, Edge'nin düşük satışlardan dolayı iptal edilmesiyle eklenen bir modeldi. Samsung donanım bazında S26+ için risk almadan yavaş yükseltmeye devam ediyor.

20260113_123850.webp

Kaynak

Ben mi yanılıyorum yoksa S25 çok kayıp bir model mi oldu ya? Konuşulmadı sanki. Çıktı ve bitti. S24 serisi gibi ses getirmedi.
Her sene çıkan tipik amiral gemisi telefon, S24 serisi Exynoss 2400 ile çıkacağı için fazla reklam yapmaları gerekiyordu, S25 serisi SD ile gelince pazarlama açısından cihazın üzerine ekstradan düşmedikleri kanaatindeyim.

Asıl soru S26 serisinin ülkemize hangi işlemci ile gelip satılacağı, ABD marketinde olduğu gibi SD ile satılırsa itirazım yok.

Asıl soru S26 serisinin ülkemize hangi işlemci ile gelip satılacağı, ABD marketinde olduğu gibi SD ile satılırsa itirazım yok.
Maalesef hiç öyle olacağını düşünmüyorum, artan maliyetler ve ülkemizde Samsung'un amiral gemilerine olan talebi göz önünde bulundurursak SD geleceğini düşünmüyorum, umarım gelir.

S25 serisi hepsinden çok sattı ve sonradan satışlarda hepsinden daha iyiydi.
Kaynak alabilir miyim?

Her sene çıkan tipik amiral gemisi telefon, S24 serisi exynoss 2400 ile çıkacağı için fazla reklam yapmaları gerekiyordu, S25 serisi SD ile gelince pazarlama açısından cihazın üzerine ekstradan düşmedikleri kanaatindeyim.

Asıl pazarlamada S25 de çok uğraştılar. 8-9 ay sonra satışlarda düşüşe geçiyorlardı.
Ama S25 de bu olmadı yükselişe geçti.

Tabii.

Bence S23 serisi daha iyiydi. Özellikle S22'den sonra.

S22 sorunlu çip S23 ondan daha az sorunlu çiple gelsede pili iyi değildi.
S24 ise Exynos olduğu için ön yargılı insanlar çoktu.
S25 ise daha performanslı pil, SD işlemci ile base serisini biraz düzelttiler.
S26 ise 2nm çip ile bunu daha da iyi yapabilir.

Son düzenleme:
S26 iyi bir fiyat ve sorunsuz bir çip ile çıkarsa almayı düşünüyorum.
Almasına alınır da her sene telefon çıkınca yeni bi özellik gelmiyor ki. Aynısı Apple tarafında da geçerli. Samsung mesela hala fotoğraf çektikten sonra yapay zeka ile fotoğrafı düzelteceğim derken ya bozuyor ya iyileştiriyor. Benim düşünceme göre iPhone kamerası (fotoğrafı editlemediği için) bi tık önde. Ha Samsung ile de iyi fotoğraflar çektim. Umarım S26 ve diğer serilerinde önce kamerayı düzeltirler.