Kamera icin bir şey diyemem fakat saglam telefonlar kolay kolay bozulmuyorlar.
Bozulmuyor fakat A serisi 2-3 yıl içerisinde kasmaya başlıyor.

Aynı fiyattan gelmeyecek ki. Ben boyle şeylerde pek bekleme taraftarı değilim. Alıp kullan, 26U MediaMarkt'a falan geldiğinde git incele kendin gör, yükseltmek icin bir şey görürsen 25'i satıp, ekleyip al. Son zamanlarda telefonlar donanım olarak cidden kopyala yapıştır gibi oldu, S22 vs S26 olsa tamam diyeceğim de 25U vs 26U diyoruz, ben kimsenin o işlemci farkını avantaja çevirip Full yükte telefonda Adobe kullanıp render cart curt alıp, ah bee keske %5 daha hızlı olsa da su çıktıyı hızlı alsam dedigini görmedim.

Çok fark olmuyor fakat yeni bir şey eklenir diye sordum, teşekkürler.

S26 Ultra'nın kamerasında çok da yenilik olmayacak. Aynı sensörleri diyaframını kısarak kullanacaklar. Samsung şartsa S25 Ultra tercih edilebilir.

S26 Ultra bekleseniz ilk geldiğinde alınabilir olmayacak zaten. Samsung cihazlar ilk çıktığında gereksiz pahalı fiyatlandırılıyor. Bu kez de fiyatının inmesi için 3-4 ay bekleyeceksiniz. Bunun sonu yok.

S26 Ultra'nın kamerasında çok da yenilik olmayacak. Aynı sensörleri diyaframını kısarak kullanacaklar. Samsung şartsa S25 Ultra tercih edilebilir.

S26 Ultra bekleseniz ilk geldiğinde alınabilir olmayacak zaten. Samsung cihazlar ilk çıktığında gereksiz pahalı fiyatlandırılıyor. Bu kez de fiyatının inmesi için 3-4 ay bekleyeceksiniz. Bunun sonu yok.

Katiliyorum.

Bunu a serisine özelmiş gibi yazmanız biraz yanlış olmuş Samsung her yeni model çıktığında bir önceki modelin performansını zaten düşürüyor.
S23 serisi kullanıcıları çok şikayet ediyordu Samsung membersta.
Heheh oyle deme simdi fanboylar saldircak sana.