Detaylar
Kim cevapladı?EFI Shell 60
Üstün
Kamera hariç F8 Ultra tamamen.Samsung Galaxy S26 ve POCO F8 Ultra arasında kaldım. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Kamera, yazılım kalitesi ve uzun süre sorunsuz kullanım için S26 daha mantıklı. Oyun, pil ve hızlı şarj önceliğinizse POCO F8 Ultra öne çıkar. Ben genel kullanım için S26'yı tercih ederdim.
TÜRK GAMBİTİ 20
Yetkin
Oyun odaklı gidilecekse POCO F8 Ultra çok daha iyi seçim olur.
Ekran parlaklığı daha kötü, işlemci sonuçlarında benzerler, GPU sonucunda da GSM incelemesine göre S26 daha iyi skor vermiş. Pil olarak F8U biraz daha iyi ama. Ancak sırf yazılım tarafı ve destek süresinden dolayı yine S26 tercih ederdim ben. Hatta indirimlerde ve/veya kuponlarla 26+ da benzer fiyata alınabiliyor.
- Makaleler
- 1
Oyun oynayacaksan tablet al, ikisine de bakma.
EFI Shell 60
Üstün
O da olabilir ya da iki cihazda DP alt-mode'a sahip. Monitöre bağlayarak da oynayabilir.
Qualcomm dışında tüm firmalarda ciddi optimizasyon sorunu var. Ayrıca Turnip gibi üçüncü parti (hem de rootsuz) sürücü kullanılabiliyor Adreno'da. Oyun ve Windows kurmak için her zaman Qualcomm cihaz öncelikli olmalı.Ekran parlaklığı daha kötü, işlemci sonuçlarında benzerler, GPU sonucunda da GSM incelemesine göre S26 daha iyi skor vermiş. Pil olarak F8U biraz daha iyi ama. Ancak sırf yazılım tarafı ve destek süresinden dolayı yine S26 tercih ederdim ben. Hatta indirimlerde ve/veya kuponlarla 26+ da benzer fiyata alınabiliyor.
- Makaleler
- 23
S26 tercih ederdim. Poco cihazlari cok cirkin ve arayuzleri vasat. Ayrica kamera da berbat.
Daniel Ricciardo 45
Uzman
Bu yazılımıyla Samsung'u övenler ne içiyor anlamıyorum. Kendi forumunda bile her güncellemede isyan edenler dolu. One UI fazla abartılıyor, göründüğü gibi sorunsuz değil tam tersine gereksiz ağır. Giriş seviyesi A serisini hiç düşünemiyorum S'ler bile berbat.
EFI Shell 60
Üstün
Bug durumu neredeyse hiç olmuyor ve uygulama reklam durumu Xiaomi'den daha iyi diye öneriyorlar (ki bunun çözümü 5 dakikalık ve rootsuz basit bir şey). Evet, aşırı ağır. A10'da Custom ROM kurduğumda uçurum fark olmuştu performansta.Bu yazılımıyla Samsung'u övenler ne içiyor anlamıyorum. Kendi forumunda bile her güncellemede isyan edenler dolu. One UI fazla abartılıyor, göründüğü gibi sorunsuz değil tam tersine gereksiz ağır. Giriş seviyesi A serisini hiç düşünemiyorum S'ler bile berbat.