Samsung Galaxy S26'nın Snapdragon versiyonu Türkiye'ye gelir mi?

Exynos son zamanlarda sorunları azaldı bayağı.
Kendi işlemcilerini üretiyorlarsa kullanacaklar tabii. ABD ve Çin'de zorunluluk var sanırım yoksa onlardada Exynos olurdu emin olun.

Şu tepkileri bir şirket olarak alsam anında dönerdim karardan. Hocam Exynos ile çıkar ise S26 almak yerine S25 almamı önerir misiniz? Malum tüm ülkelerde Snapdragon ile çıktı. S26'nın devasa farkları olacak gibi duruyor. En başında 4 yıldır kullanılan kamera sensörleri nihayet değişecek. Siz ne düşünüyorsunuz?

S26 da gelişmeler olacak. Kamera kısmı için söylüyorum. Ekranda M14 QHD panel olacakmıs.

S26 da ekran kamera batarya vs değişecek. İlk 2600 yorumlarına bak, eğer iyi yorumlar varsa alınır. @Violett daha bilgili işlemciler konusunda. Bende kağıt üstü bilgi var sadece.
2600'ün üretimi verimli olursa 2nm teknoloji ile bayağı iyi olur.

Ben bu arkadaşı xda'nın s20 fe topic'inde görmüştüm, s20 fe kullanıyor, s20 fe bile kamera olarak gayet yeterli bence @isimsizman
Kamera olarak güzel fakat artık yazılım desteği bittiği için değiştirmek istiyorum. One UI custom romları da çıkmıyor cihaza artık. Şu an LinageOS kurdum o şekilde biraz idare ediyorum telefon yağ gibi akıyor. 3,4 ay sonra yeni bir telefon almak istiyorum. Samsung'un arayüzünün ve özelliklerinin üstüne tanımadığım için de Samsung olsun istiyorum. Exynos işlemcilere karşı aslında çok kötü bakmıyorum fakat Snapdragon'un GameHub adında bir uygulamada desteği var mış. Bilgisayar oyunlarını indirip oynayabiliyormuşuz. Bu kadar güçlü bir telefon alıp da bari oyun oynasak diyorum. Mobil oyun çok oynamam çünkü. Kısaca böyle yani.

Su mesajda elimden geldigince anlatmistim. 2600'un hala Snapdragon seviyesine yakin olacagini dusunmuyorum ama eskisi kadar kotu de olmayacak muhtemelen.

Hafıza kart girişini de kaldırdılar sanki çok yer kaplıyor 256 GB nereye yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…